Arıza dizisi için geri sayım başladı hayranları heyecanlandı

Arıza dizisi için geri sayım başladı hayranları heyecanlandı
Diziyi bekleyen hayranları gelen haberler üzerine heyecanlandı. İki farklı dünyanın insanını karşı karşıya getiren Arıza dizisinden ilk kareler geldi.

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, iddialı oyuncu kadrosu ve etkili hikâyesi ile sete çıkma hazırlığındaki Arıza dizisi sete çıkmak için gün sayıyor. Diziyi bekleyen hayranları gelen haberler üzerine heyecanlandı. İki farklı dünyanın insanını karşı karşıya getiren Arıza dizisinden ilk kareler geldi. Şimdi detaylar.

Arıza dizisi için geri sayım başladı hayranları heyecanlandı

Show TV’nin iddialı dizisi Arıza hazırlıkları devam ediyor. Bir O3 Medya ürünü olan Arıza dizisi güçlü kadrosu ve sürükleyici hikâyesi ile daha şimdide n merak ve heyecan uyandırdı. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği Arıza dizisi sete çıkmak için gün sayıyor.

Bir değişen hayatlar dizisi!

Genç yetenekler Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrolü paylaştığı dizide ikili ilk kez birlikte kamera karşısına geçecekler. Ayrı dünyaların iki insanını buluşturan dizi değişimi konu alıyor. Mütevazı ve dürüst bir genç olan Ali Rıza ile babası mafyanın önde gelenlerinden Halide’nin birbirleriyle tanışmalarını ve değişen hayatlarını konu alan Arıza, izleyicide merak uyandırdı. Cast işlemleri süren dizinin çekimleri yakında İstanbul’da başlayacak.

Tolga Sarıtaş Kimdir?

1991 İstanbul doğumlu Sarıtaş lisede okurken Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda görev aldı. Yakışıklı oyuncu bir dönem Omega adlı bir müzik grubunda baterist ve gitarist olarak sahneye çıktı. Oyunculuk sektörüne Bahtı Kara adlı sinema filmi ile adım atan genç oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Şehzade Cihangir karakteriyle şöhreti yakaladı. Fenomen dizi Söz dizisiyle geniş hayran kitlesi oluşturan Tolga Sarıtaş, genç yaşına rağmen bol ödüllü oyunculardandır.

Ödülleri

23.İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu – 2016

Ankara Hukuk Ceride-i Kantar – En İyi Erkek Oyuncu – 2016

Sabancı Üniversitesi Lacivert Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu – 2016

Rol aldığı bazı yapımlar

Söz (Üsteğmen Yavuz) TV Dizisi – 2017

Kötü Çocuk (Meriç) Sinema Filmi – 2017

Güneşin Kızları (Ali Mertoğlu) TV Dizisi – 2015

Büyük Sürgün Kafkasya (Cemil) TV Dizisi – 2014

Benim Adım Gültepe (Murat) TV Dizisi – 2014

Muhteşem Yüzyıl (Şehzade Cihangir – 4. Sezon) TV Dizisi – 2013

Arka Sokaklar (Doğan – 7. Sezon) TV Dizisi – 2012

Öyle Bir Geçer Zaman ki TV Dizisi – 2010

Bilinmeyen Yaşın Yorgunu (Berkcan) Sinema Filmi – 2010

Bahtı Kara (Berk) Sinema Filmi – 2009

19-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar