Arıza Dizisine bomba transferler!

Arıza Dizisine bomba transferler!
Show TV ekranlarının yeni dizisi Arıza yeni isimlerle kadrosunu güçlendiriyor. Diziseverler, büyük bir heyecanla diziye yapılan transferleri merak ediyor, işte o isimler!

Show TV ekranlarının yeni dizisi Arıza yeni isimlerle kadrosunu ve iddiasını güçlendiriyor. Diziseverlerin büyük bir heyecanla beklediği diziye takviyeler yapılıyor. Q3 Medya tarafından hazırlanan diziye son olarak şarkıcı ve oyuncu kimliğiyle Yeşim Salkım ve kült dizilerini usta isimlerinden Dilara Akyüsek dâhil oldu.

Arıza Dizisine bomba transferler!

Yapımcılığını O3 Medya'nın, yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği dizinin senaryosunu Ozan Aksungur'a ait. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın başrolü paylaştığı Arıza dizisine güçlü yorumuyla Yeşim Salkım ve kült dizilerin aranan oyuncusu Dilara Akyüsek dahil oldu. Tv100’den aldığımız bilgilere göre önümüzdeki temmuz ayında çekilmeye başlanacak olan dizi, Yeşim Salkım ve Dilara Aksüyek ile yeni sezona damga vurmaya hazırlanıyor. Şimdi bu oyuncuları canlitv takipçileri için tanıtalım.

Yeşim Salkım kimdir?

1968 İstanbul doğumlu St. Benoit’da okudu. Altı yaşındayken, Saklambaç gazetesinin düzenlediği bir yarışmada “Fotoroman Kraliçesi” seçilince müzikle iç içe büyüdü. Müzik yeteneği keşfedilen Yeşim Salkım, yüksek öğrenimini müzik üzerine yaptı. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü mezunu olan şarkıcı 1993 yılında çıkardığı ilk albümü ‘Hiç Keyfim Yok’ ile sektöre adım attı. 1996 yılında Eşkıya filmi ile oyunculuğa başlayan Salkım, “Şarkıcı” filmdeki başrolüyle, Türk Sinemasının Oscar’ı sayılan Altın Portakal ödülünü kazandı. 1997’de Yeşil Müzik isimli plak şirketini kurarak Hilal Cebeci, Cenk Eren, Lerzan Mutlu, Tarık (şarkıcı) gibi ünlüleri müzik piyasasına kazandırdı. Bir dönem siyasete damga vuran Uzan Ailesi’nden Hakan Uzan’la olan evliliğiyle gündeme geldi.

Albümleri :

1993 – Hiç Keyfim Yok

1996 – Ferman

1997 – Yoktan Geliyorum

1997 – Sevgilim

2000 – Hep Böyle Kal

2001 – Vefa Borcu

2001 – Yadigar

Dilara Aksüyek kimdir?

1987 İzmir Karşıyaka doğumlu oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunlarındandır. 2012 yılında rol aldığı Evlerden Biri dizisinde canlandırdığı Filiz karakteri ile oyunculuk kariyerine başlayan güzel oyuncu asıl ününü Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisindeki Mahfiruze Sultan karakteriyle kazandı.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2017-2018 – İstanbullu Gelin (İpek) (TV Dizisi)

2016 – Mahrumlar (Tanem) (TV Filmi)

2015 – Muhteşem Yüzyıl Kösem (Mahfiruze Sultan) (TV Dizisi)

2015 – Adı Mutluluk (Dolunay) (TV Dizisi)

2014 – Kadim Dostum (Deniz) (TV Dizisi)

2013 – Merhamet (Şadiye) (TV Dizisi)

2012 – Evlerden Biri (Filiz) (TV Dizisi)

06-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar