Arka Sokaklar 557. Bölüm İzle!

Arka Sokaklar 557. Bölüm İzle!
Arka Sokaklar 557. Bölüm İzle; 18 Eylül Cuma akşamı 557. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar Dizisinin 557. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 557. Bölüm İzle; oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi oyuncuların yer aldığı Arka Sokaklar dizisi 18 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor. Türk dizilerinin içinde en uzun soluklu dizilerden biri olan Kanal D ekranlarında tam 15. Sezonuna bugün yayınlanacak bölümle merhaba diyecek efsane dizi Arka Sokaklar seyircinin en çok seyrettiği dizilerin başında geliyor. Tekrarları bile reyting rekorları kıran dizi aynı zamanda Cuma akşamlarının da en iddialı ve çekinilen yapımı olarak ön plana çıkıyor. Suçla mücadele eden bir polis ekibinin hikayesinin anlatıldığı Arka Sokaklar bu akşam yeni sezon ve yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

Arka Sokaklar Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında 15. Sezonuna giren efsane yapım Arka Sokaklar bu güne kadar 556 bölümle seyirci karşısına çıktı ve her bölüm reytinglerde zirvede yer aldı. Dizi geçtiğimiz sezon, sezon finalline giderken yine seyirciyi merakta bırakacak bir bölümle veda etmişti. Bu sezonun ilk bölümünde ise Arka Sokaklar yine seyircisine heyecanlı ve gerilimi yüksek bir bölümle merhaba diyor. Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından Arka Sokaklar bu akşam 557. Bölümüyle ekranlara geliyor.

Arka Sokaklar 557. Bölümde Neler Yaşanacak?

Arka Sokakların bu akşam yayınlanacak 557. Bölümünde uyuşturucu şebekesiyle mücadele eden ekipten Engin Müdür şebekenin en tepesindeki isme ulaşmaya çalışır. Engin Müdür büyük patrona ulaşmak için Sibel’le buluşur. Ancak bu sırada Sibel’in mekanda olduğunu öğrenen Erol Sibel’in kendisini aldattığını düşünür ve mekana baskın yapar. Çıkan çatışmada Engin Müdür yaralanır. Öbür taraftan büyük patron Özcan gençleri uyuşturucuyla zehirlemeye devam etmektedir. Ekip ise Özcan’ın peşindedir ve amansız bir takip sürmektedir. Yapılan operasyonda hatalar olur ve Özcan ekibin elinden kaçmayı başarır. Engin Müdür’ün ise Özcan’ı yakalamak için bir planı vardır ancak bu çok risklidir. Engin Müdür operasyona katılıp katılmama kararını yakında evlenecek olan selin ve Mesut’a bırakır. Peki yaralanan Engin Müdür’ün durumu nasıldır göreve devam edebilecek midir? Uyuşturucu baronu Özcan yapılan operasyonda yakalanabilecek midir? Selin ve Mesut operasyona katılacaklar mıdır ve başlarına neler gelecektir? Bu ve daha fazla sorunun cevabı 18 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek olan Arka Sokaklar’ın 557. Bölümünde cevap buluyor.

18-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar