Arka Sokaklar 559. Bölüm İzle!

Arka Sokaklar 559. Bölüm İzle!
Arka Sokaklar 559. Bölüm İzle; 2 Ekim Cuma akşamı 559. Yeni bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar Dizisinin 559. Yeni bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 559. Bölüm İzle; Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı ve tam 15. Sezonuna giren efsane dizi Arka Sokaklar’ın 559. Yeni bölümü Cuma akşamı saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor. Adeta bir okul olan ve yetiştirdiği yüzlerce oyuncuyla hemen her oyuncunun en az bir kere yolunun kesişti Arka Sokaklar bu sezonda Kanal D’nin en çok reyting alan yapımlarından biri olmaya devam ediyor. Son bölümde uyuşturucu şebekesinin patronuna ulaşmak için çaba harcayan ekip bu sırada zorluklarla karşılaşmıştır. Arka sokaklar yine bir heyecan kasırgası estirecek bölümle seyirci karşısına çıkıyor.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D ekranlarının efsane dizisi Arka Sokaklar son bölümde uyuşturucu şebekesinin en tepesindeki isme ulaşmak için operasyon üstüne operasyon yaparken kendi içlerinde de normal hayatlarına devam etmenin yolunu aramaktadırlar. Hüsnü’nün oğlu koronavirüs sebebiyle yoğun bakıma alınırken uzun zamandır birlikte olan ve artık evlenmeye karar veren Mesut’la Selin’de bu zor zamanlarda düğün kurmak için çabalamaktadır. Aynı zamanda bu ikili ekiplerinin operasyonlarından da geri kalmamaktadırlar.

Arka Sokaklar 559. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Mesut ve selin sonunda düğün gününü ve yerini belirlemişlerdir. Ancak mesut düğün yerinin fiyatı konusunda sorunlar yaşamaktadır. Mesut yeni bir düğün yeri bulmak için çabalarken Gazi’nin yeri aklına gelir. Ancak Mazlum bu duruma karşı çıkar. Sonunda büyük gün gelir çatar ve herkes tatlı bir telaş içinde nikaha hazırlanmaya başlar. Arda Başak’ı da nikaha davet ederken Elif operasyondan ağır yaralı bir şekilde kurtulmuştur. Bunu öğrenen Özcan hastaneye doktor kılığında bir tetikçi gönderir. Ancak bir hemşire tarafından fark edilen tetikçi yakayı ele verir ve Hakan tarafından yakalanır. Bu sırada Elif’in durumu iyiye gittiği için normal odaya alınır. Bu seferde Elif’in peşine babası düşer. Tekin hastanede koronavirüsten kurtulmuştur ve Zeliha Tekin’le canlı yayın yapar. Tekin yayın sırasında olayı kendi gösterisine dönüştürür ve bu durumu seyreden bir dizi yapımcısından mafya rolü teklifi alır. Mesut ve Selin’in ise düğün için mekana giderler. Artık nikah için her şey hazırdır.

Arka Sokaklar 559. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor.

02-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar