Arka Sokaklar 561. Bölüm İzle!

Arka Sokaklar 561. Bölüm İzle!
Arka Sokaklar 561. Bölüm İzle; 16 Ekim Cuma akşamı 561. Bölümüyle ekranlara gelen Arka Sokaklar Dizisinin 561. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 561. Bölüm İzle; Başrollerinde zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun yer aldığı Arka Sokaklar 561. Yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan ve her bölüm hala yüksek reyting alarak seyirciyi ekrana bağlamayı başaran kanal D’nin efsane yapımı polisiye dizi Arka Sokaklar yeni sezonda da kanalın en güçlü ve iddialı yapımları arasında yer alıyor. Her bölüm farklı suç şebekeleriyle mücadele eden bir polis ekibinin hikayelerinin anlatıldığı Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL ZİLE!

Kanal D ekranlarında her Cuma akşamları seyirciyle buluşan ve kanalın en hareketli ve aksiyonu bol dizilerinden biri olan Arka Sokaklar son bölümde Mesut ve Selin’in nikah törenleri sırasında olaylar olmuş ve Mesut’un oğlu Tunç bir adamın istemeyerek ölümüne sebep olmuştu. Tutuklanarak cezaevine konulan Tunç’un suçsuzluğunu ispat etmek için uğraşan Mesut oğlunu cezaevinden kurtarmak için çalışırken evlenmek üzere olduğu selin ise evliliği bir kez daha gözden geçirmeye karar vermişti.

Arka Sokaklar 561. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D’nin Cuma akşamlarının sevilen yapımı Arka Sokaklar bu akşam 561. Yeni bölümüyle ekranlarda. Mesut’un oğlu Tunç cezaevine konulmuştur. Bu sırada cezaevindeki mahkumlardan biri olan Özcan Tunç’a babasının bir arkadaşı olarak yaklaşmaya çalışır. Tunç ise bu adamdan rahatsız olmuştur. Tunç’u görmek isteyen Mesut oğlunun Özcan’dan bahsetmesiyle adeta deliye döner ve ortalığı kırar geçirir. Tunç ve cezaevi müdürü Macit artık Tunç’un güvenliğinden endişe duymaya başlamışlardır. Öbür taraftan ekip İstanbul’un arka sokaklarındaki rutin görevlerine devam etmektedirler. Buket İstanbul’a yeni tayin olmuş bir öğretmendir ve peşinde Şükrü vardır. Bir türlü Şükrü’den kurtulamayan Buket’i Ali kurtarır. Şükrü gözaltına alınır. Ancak tekrar serbest bırakılır. Ali’nin yaptıklarını unutmayan Şükrü bir akşam adamlarıyla birlikte Ali’nin yolunu keser ve Ali’yi fena döverler. Omuzu sakatlanan Ali bu olaydan sonra Şükrü’ye karşı daha da bilenmiştir. Arka Sokaklar yeni bölümü olan 561. Bölümüyle bu akşam Kanal D’de ekranlara geliyor.

16-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar