Arka Sokaklar 584. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 584. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 584. Bölüm İzle; 2 Nisan Cuma akşamı 584. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar Dizisinin yayınlanan 584. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 584. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Alp Korkmaz2ın rol aldı Arka Sokaklar bu akşam 584. Bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Türk dizi tarihine damgasını vuran ve uzun yıllardır yayınlanan Arka Sokaklar halen en çok izlenen dizilerin başında yer alıyor. Adeta bir neslin onunla büyüdüğü Arka Sokaklar her hafta aynı heyecan ve aynı istikrarla ekrana gelirken bunun karşılığını da reytinglerde gün birincisi olarak alıyor. Asayişten sorumlu bir polis ekibinin İstanbul’un arka sokaklarında yaşanan kirli dünyasıyla mücadelesini anlatan ve aynı zamanda bu ekibin aile hayatlarını da ele alan dizi Kanal D’nin en uzun soluklu ve en çok reyting alan yapımı olma unvanını koruyor. Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’da 584. Bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor.

Arka Sokaklar Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında yaklaşık 15 senedir yayınlanan ve Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımı olan Arka Sokaklar son yayınlanan bölümde yine heyecan kasırgası estirdi ve yine gün birinciline ulaştı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Selin’in kaçırılması damgasını vurdu. Giray tarafından kaçırılan Selin’in videosu ekibe gönderilmiştir. Videoda Selin boğulmuş görünmektedir ve hareket etmemektedir. Bunun üzerine ekip hiç olmazsa Selin’in cesedini bulabilmek için yoğun bir çabaya girer.

Arka Sokaklar 584. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarının heyecanlı dizisi Arka Sokaklar bu akşam yine heyecanlı ve dram dolu bir bölümle ekrana geliyor. Son bölümlere damgasını vuran Giray bu bölümde de ekibi zorlamaya devam edecektir. Hüsnü’nün kızı Zeliha’dan intikam almak için yola çıkan Giray Zeliha’ya tuzak kurar ve onu kaçırırı. Giray’ın Zeliha’dan intikamı ise korkunç olur. Kendine gelen Zeliha tecavüze uğradığını anlar ve kameramanıyla birlikte hastaneye gider. Hastanede Zeliha’yı karşılayan Selin ve Mesut Zeliha’nın yaşadıkları karşısında adeta yıkılırlar. Mesut bu haberi arkadaşı Hüsnü’ye basıl vereceğini bilemez. Ama sonunda haber Hüsnü’ye verilir. Hüsnü kızının tecavüze uğraması karşısında yıkılmıştır. Ekip bir kez daha bilenmiş olarak Giray’ın peşine düşer. Ancak ekip bu takip ve araştırma sırasında tuzağa düşürülür. Giray’ın dayısı ise Türkiye’ye gelir ve Giray’ı yurtdışına çıkarmanın yollarını aramaya başlar. Ancak Giray’ın derdi kaçmak değil Zeliha’yla görüşebilmektir. Giray’ın cep telefonu sinyaline ulaşan ekip onu takibe alırken Zeliha2nın kardeşi Tekin ise babasının silahıyla Giray’ın bulunduğu yere gider. Arka Sokaklar bu akşam heyecanlı bir bölümle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

02-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar