Arka Sokaklar 587. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 587. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 587. Bölüm İzle; 23 Nisan Cuma akşamı 587. Bölümüyle ekrana gelen arka Sokaklar dizinsin yayınlanan 587. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 587. Bölüm İzle; başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu, Ozan çoban, Özgür Ozan, alp Korkmaz ve Oya Okar’ın yer aldığı Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’da 587. Bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirci ile buluyor. Yaklaşık 15 senedir Kanal d ekranında Cuma akşamları yeni bölümü yayınlanan buna karşın kanalın hemen her kuşağında ve saatinde tekrar bölümleri yayınlanan Arka Sokaklar Türk dizi tarihinin en uzun süre ekranda kalan ev en çok yayınlanan dizilerinden biri olarak öne çıkıyor. Bir polis ekibinin İstanbul sokaklarında asayiş olayları, terörle mücadele ve uyuşturucu kaçakçılığına karşı yaptığı operasyonları ele alan dizi aynı zamanda polislerin günlük aile ve sosyal yaşamlarını da ekrana taşıyor. Seyircinin en çok seyrettiği dizilerin başında gelen arka Sokaklar ayrıca bugüne kadar 100’lerce oyuncuya roller vererek adeta bir okul görevini de görmüştür. Arka sokaklar bu akşam saat 20.00’da kanal d ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM TEK PARA FUL İZLE!

Kanal d ekranlarında Cuma akşamları yeni bölümleriyle ekrana gelen Arka sokaklar Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdıran dizilerden biri 15 senedir ekranlarda olan dizinin yayınlanan son bölümünde Komiser Hüsnü kızı Zeliha’nın başına gelenlerden sonra adeta delirmiş ve bunu yapan Giray'dan hesabını sormuştur. Ancak giray’ın ölmesi hem Hüsnü’nün hem de Zeliha’nın başını ciddi şekilde derde sokmuştur. Baba ve kızı soruşturmaya alınmıştır.

Arka Sokaklar 587. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarının Cuma akşamları ekrana gelen ve gün birinciliğini kimselere kaptırmayan dizisi arka Sokaklar bu akşam yine heyecanlı ve bol aksiyonlu bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde kar maskeli üç saldırgan ve hırsızının peşine düşen ekibimiz bunlardan birini yakalar. Yakalanan bir çocuktur ve sorgusunda faça Ferzan'a çalıştığını itiraf eder. Ekibimiz Ferzan’ın peşine düşerken Ferzan ise diğer iki çocukla şehirden kaçma planları yapmaya başlar. Öbür taraftan ekibimiz uyuşturucu kaçakçılarına yönelik operasyonlara başlar. Ekip özellikle gençleri uyuşturucu batağına düşüren Torbacı İsmail’in peşine düşer. İsmail’in izini süren ekibimiz peş peşe operasyonlara başlar. Komiser Mesut’un oğlu tekin rol aldığı diziden çıkarılınca sosyal medyadan kötü bir mesaj alır ve mesajı yazanı bulmak için harekete geçer. Ancak bulduğu kişi tekin’i büyük bir şoka uğratacaktır. Arka sokaklar bu akşam saat 20.00’da 587. Bölümüyle kanal d ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

23-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar