Arka Sokaklar 589. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 589. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 589. Bölüm İzle; 7 Mayıs Cuma akşamı 589. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar’ın yayınlanan 589. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 589. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda zafer ergin, Şevket Çoruh, Ozan Çobanoğlu, Özgür Ozan ve Oya Okar’ın rol aldığı Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’da 589. Bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Başladığı günden itibaren reytinglerde her zaman ilk üç içinde yer alan ve yaklaşık 15 yıldır ekranlarda olan ve bir neslin bu diziyle büyüdüğü dizi halen seyircinin en çok seyrettiği yapım olarak dikkat çekiyor. Kanalın yayın akışında hemen hemen her gün ve her saatte yer alan ve her yayınlandığında reyting yapan Arka Sokaklar bu sezonda kanalın yüzünü güldüren yapımlardan biri oldu. Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’da 589. yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciye buluşuyor.

Arka Sokaklar Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında 15 senedir aralıksız yayınlanan ve reytinglerde kanalın en iyi reytingini alan yapımların başında yer alan dizi her bölüm heyecanlı ve aksiyon dolu sahnelerle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Arka Sokaklar ekibi Torbacı İsmail’i ele geçirebilmek için planlarına ve operasyonlarına devam etmektedir. Bunun için kilit rolde olan Rıdvan ele geçirilir.

Arka Sokaklar 589. Bölümde Neler Olacak?

Kanal D ekranlarının Cuma akşamlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Bölümde Mesut, Rıdvan ve diğer örgüt üyelerinin soruşturmasını yürütmek için araziye gönderilmiştir. Selin Mesut’un bu ani gidişi ile oldukça endişelidir. Öbür taraftan merkeze gelen bir ihbar üzerine Aycan Ezgi tarafından tutuklanır. Bu arada Ezgi ile Cemal bir intiha vakasına müdahale eder ve intihar etmek isteyen Selvi kurtarılır. İntihar etmek isteyen Selvi eski sevgilisi tarafından tehdit edilmektedir. Ekip Selvi’nin eski sevgilisini bulmak için harekete geçer. Cemal Selvi’nin evinde ona eşlik ederken içtiği çaydan dolayı bayılır ve Selvi Cemal’in uygunsuz görüntülerini kaydeder. Öbür taraftan Engin ve Başak doğacak bebekleri için bir bakıcı bulurlar ve bu bakıcı Engin Müdür tarafından araştırılmaya başlanılır. Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’da 589. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

07-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar