Arka Sokaklar 595. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 595. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 595. Bölüm İzle; 17 Eylül Cuma akşamı 595. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar’ın yayınlanan 595. bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 595. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu ve Yiğitcan Ergin’in rol aldığı Arka Sokaklar bu akşam 595. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Ekranların en uzun soluklu dizilerinden olan ve 16. sezonuna giren Arka Sokaklar bu akşam 595. Yeni bölümüyle yeni sezonuna merhaba diyor. Dizi her sezon seyirciyle buluşurken Cuma akşamlarının en çok yayınlanan dizisi olma başarısını gösteriyor. İstanbul’da ve zaman zaman da ülkenin değişik yerlerinde huzur ve güven için çalışan ve bu uğurda gerekirse hayatlarını oryaya koyan bir ekibin hikayesini anlatan Arka Sokaklar bu akşam yayınlanacak 595. Bölümüyle ekranlarda.

Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Ful İzle!

Kanal D ekranlarında 15 sezondur yayınlanan ve ekranların en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar 16. sezonuna bugün giriyor. Erler Film tarafından hazırlanan dizi yayınlanan son bölümde seyirciyi merak içinde bırakarak sezona veda etmişti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Rıza Baba ve ekibi zor durumda kalacak bir olayın içinde kalmışlardır ve bu olaydan kurtuup kurtulamayacakları ise belli değildir.

Arka Sokaklar 595. Bölümde Neler Olacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircinin cuma akşamları en çok izlediği dizi olma başarısını tam 594 bölüdür sürdüren Arka Sokaklar yeni sezonu açacağı bu bölümde de aynı başarıyı devam ettirmek istiyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 595. Bölümünde Engin ve Başak’ın bebeklerinin kaçırılmasıyla Arka Sokaklar ekibi ve kaçıranlar arasında amansız bir takip başlamıştır. Minik bebeğe zarar gelmeden kurtarılması için her yol denenmektedir. Bebeği kaçıranlardan birini takip eden Arka Sokaklar ekibi sonunda minik bebeğin izine rastlar. Bu arada ekibe yeni isimler Aslı ve Emre dahil olmuştur. Bebeğin bulunduğu yere baskın düzenlenirken öbür taraftan da ekibin kalan yarısı güneydeki yangınlara müdahale etmek için bölgeye gitmişlerdir. Bu sırada yangına müdahaleden ekip yangın sırasında kendilerini tehlikeye atacaklardır. Öbür taraftan varlıklı bir aileden gelen Ziya gasp ettiği taksilerle kadınları tuzağa düşürmektedir ve son avı ise Melike olacaktır. Peki Arka Sokaklar ekibi Melike’yi ve minik bebeği kurtarabilecekler midir? Arka Sokaklar bu akşam yeni sezonun ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında saat 20.00’da seyirciyle buluyor.

17-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar