Arka Sokaklar 597. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 597. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 597. Bölüm İzle; 1 Ekim Cuma akşamı 597. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar’ın yayınlanan 597. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 597. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu ve Yiğitcan Ergin’in rol aldığı Arka Sokaklar bu akşam 597. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. 15. Sezonunda olan ve yeni sezona da yine başarılı bir giriş yapan Arka Sokaklar her bölümüyle seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başarıyor. İstanbul ve zaman zaman da başka yerlerde yaşanan asayiş ve her türlü olaya müdahale eden özel bir ekibin hikayesini ve yaşanan asayiş olaylarını ele alan Arka Sokaklar başladığı ilk bölümden itibaren kanalın en çok izlenen yapımları arasında. Kanalın hemen her saatinde tekrar bölümleri yayınlanan ve buralarda da reyting almayı başaran dizinin bu akşam ekrana gelecek 597. Yeni bölümü yine her zamanki gibi saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Erler Film tarafından hazırlanan Arka Sokaklar 15. Sezonunda. Dizi her yayınlandığı sezon kanalın en çok izlenen dizisi olurken bir nesil bu diziyle büyüdü. Dizide rol alan oyuncuların artık hikayelere aşina olduğu dizide yayınlanan son bölüm yine seyirciyi ekrana kilitledi. Seri katil Ziya’nın adli tıp araştırması tamamlanmıştır. Jale ve Melike’yi öldürenin Ziya olduğu kesinleşmiştir. Arka Sokaklar ise Ziya’yı yakalamak için operasyonlara başlar. Bu arada Ziya ekipten Ezgi’yi kaçırır.

Arka Sokaklar 597. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Erler Film tarafından Kanal D için hazırlanan ve bu akşam 597. bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar yine nefesleri kesecek. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde ekip uyuşturucu ticareti yapan şebekenin peşine düşer. Bunun için Burak’ın ifadesi alınır ve şebeke takibe alınır. Uyuşturucu dağıtımını yapan Bartu’nun villasına yapılan baskında Bartu tutuklanır. Villada çalışan ve bir suçu olmayan bahçıvanın kaçarken düşüp yaralanması Hakan üzerinde büyük bir travma yaşanmasına sebep olur.  Bu arada Bartu’nun patronları Burak’ın peşine düşerle. Burak patronlar tarafından kaçırılır. Kaçıran kişi aynı zamanda polis memurlarını ve Burak’ın babasını şehit eden kişidir. Hakan bahçıvana olanlardan dolayı kendini suçlar ve bu sebeple bahçıvanın ailesine yardımcı olmak ister. Ancak bahçıvanın kızlarından Leyla bu teklifi kabul etmez. Öbür taraftan 18 yaşındaki bir kız apartmanın çatı katından düşerek ölür. Bu bir intihar mıdır yoksa cinayet midir? Arka Sokalar bu akşam ekrana gelecek 597.yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

01-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar