Arka Sokaklar 598. Bölüm izle

Arka Sokaklar 598. Bölüm izle
Arka Sokaklar 598. Bölüm izle; 8 Ekim Cuma akşamı 598. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar’ın yayınlanan 598. Yeni bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 598. Bölüm izle; Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu ve Oğuz Peçe’nin rol aldığı Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’da 598. Bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. 15. sezonunda olan ve ekranların en uzun soluklu dizisi konumundaki Arka Sokaklar Kanal D ekranlarında bu Cuma akşamı da en iyi reytingi almak için çaba harcayacak. Uzun yıllar boyunca pek çok yapımı geride bırakarak cuma akşamlarında gün birinciliğini elde eden dizi bir polis ekibin şehrin arka sokaklarında yaşanan asayiş olaylarına müdahalesini ve suçluları adalete teslim etme hikayesini ele alıyor. Arka Sokaklar bu akşam saat 598. Yeni bölümüyle Kanal D’de.

Arka Sokaklar Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında yeni bölümleriyle ekrana gelen Arka Sokaklar bu sezonda kanalın en iddialı yapımı konumunda. Arka Sokaklar yayınlanan son bölümde yine asayiş olaylarına müdahale etti. Uyuşturucu kaçakçılarıyla mücadeleye giren Arka sokaklar ekibi öbür taraftan da bir binanın çatısından düşen ve ölen genç bir kızın intihar mı ettiğini cinayete mi kurban gittiğini araştırmaya başlar.

Arka Sokaklar 598. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarında bu akşam 598. Yeni bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar’da yine heyecan ve aksiyon seyirciyi ekranlara kilitleyecek. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde ekibimiz Bora’yı yakalamak için sıkı bir takibe başlamıştır. Harun bir yandan kardeşi Bora’nın teslim olmasını isterken öbür taraftan da işlediği suçu temizleme derdindedir. Öbür taraftan Burak hastaneden çıkmış ve evine dönmüştür. Aslı kardeşi Burak’ı kaçıran ve aynı zamanda babasını şehit eden kişinin Kerim Aslan olduğu öğrenmiş ve intikam almak için yanıp tutuşmaya başlamıştır. Ancak Vildan ve Kerim’in de bu işin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Vildan’ın adamı yaralı yüz yeniden Burak’ın peşine düşer. Leyla’yı Nazif’in elinden kurtarmak için Nazif’in isteği yerine getirilir. Delil olarak adli emanette tutulan görüntülü deliller gizlice alınarak Nazif’e teslim edilir. Teslimat sırasında ekibimiz olay yerine baskın düzenler. Arka Sokaklar bu akşam 598. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

08-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar