Arka Sokaklar 599. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 599. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 599. Bölüm İzle; 15 Ekim Cuma akşamı 599. Yeni bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar’ın yayınlanan 599. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 599. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Özgür Çobanoğlu, İlker İnanoğlu ve Oya Okar’ın rol aldığı Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’da 599. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Efsane dizi Arka Sokaklar 6.kez dalya demeye hazırlanırken bu sezonda yine seyircisini ekrana bağlamayı başarıyor. Her sezon kanalın en çok reyting alan ve adeta Cuma akşamlarına ambargo koyan Arka Sokaklar ayrıca tekrarlarıyla kanalın hemen her kuşağında yayınlandı ve reyting almayı başardı. Asayiş, uyuşturucu, organize suçlar ve terörle mücadele eden bir ekibin hikayesini ve özel hayatlarını anlatan Arka Sokaklar bu sezonda yine kanalın Cuma akşamları en çok izlenen yapımı durumunda. Arka Sokaklar bu akşam 599. bölümüyle saat 20.00’da Kanal D’de.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ekranların en uzun soluklu dizisi ünvanını elinde bulunduran Arka Sokaklar Erler Film tarafından hazırlanıyor. Bünyesinde pek çok oyuncu barındıran dizi yayınlanan son bölümde yine aksiyonuyla ve heyecanıyla seyirciyi ekrana bağlamayı başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde genç bir kız yüksek bir binanın çatısından düşmüştür ve bunun intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu ekibimiz araştırmaya başlamıştır.

Arka Sokaklar 599. Bölümünde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Erler Film tarafından hazırlanan ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar bu akşam 599. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde ekibimiz ciddi bir soruşturmanın içine girer. Bora tutuklanarak cezaevine gönderilirken Harun kardeşinin başına gelenlerden dolayı Komiser Mesut’u suçlamaktadır. Harun bunun için uğraşır ve Mesut Komiser için soruşturma başlatılmasını başarır. Ankara’dan özel olarak gelen müfettiş olayın ayrıntılarını soruşturmak için gelir ve Mesut Komiser başta olmak üzere tüm ekip soruşturmaya alınır. Öbür taraftan Yaralı Yüz’ün kimliğini açığa çıkaran ekibimiz narkotik şube ile birlikte operasyona başlar. Bu arada gelen ihbar üzerine ormanlık alanda işlenen bir cinayeti araştırılmaya başlanılır. Araştırma sonunda öldürülenin bir kadın olduğu öğrenilir. Kadının öldürdüğü gerekçesiyle sevgilisi Rauf sorgulanmak için gözaltına alınır. Arka Sokaklar bu akşam yayınlanacak 599. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

15-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar