Arka Sokaklar 600. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 600. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 600. Bölüm İzle; 22 Ekim Cuma akşamı 600. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar’ın yayınlanan 600. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 600. Bölüm İzle; Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar’ın rol aldığı Arka Sokaklar bu akşam 600. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yayına başladığı günden itibaren bu bölümle birlikte tam altı sefer dalya deme başarısını gösteren Arka Sokaklar her Cuma akşamı Kanal D ekranlarının en çok seyredilen dizisi olma başarısını gösterdi. 15 sezondur ekranlarda yer alan ve her bölümü seyirci tarafından heyecanla ve merakla takip edilen Arka Sokaklar bu sezonda yine aynı şekilde başarıyla yoluna devam ediyor. 600 sefer ekrana gelen dizinin bu akşam yayınlanacak 600. Bölümü bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

Arka Sokaklar Son Bölümde Neler Yaşandı?

Erler Film tarafından hazırlanan ve tam 15 sezondur Kanal D ekranlarında yer alan ve bu akşam 600. Yeni bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar yayınlanan son bölümde yine seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde ekibin yaptığı görevleri ve özellikle Komiser Mesut’u soruşturmak için gelen müfettiş, Mesut’u gözaltına almaya karar vermiştir. Bu durum ekip üzerinde ciddi bir motivasyon kaybına sebep olurken görevlerini de yapmaya çalışmaktadırlar.

Arka Sokaklar 600. Bölümde Neler Olacak?

Kanal D ekranlarının sevilen ve uzun yıllardır devam eden başarılı polisiye ve gerilim dizisi Arka Sokaklar bu akşam 600. bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Mesut Komiser Harun’un kaçırılması sebebiyle Müfettiş İdil tarafından gözaltına alınmıştır. Olay sırasında yer altı karakolunda Vedat’ı sorguladığını söyleyemeyen Mesut’un temize çıkması için Selin Komiser tarafından bir plan yapılır. Adamları tek tek yakalanan Kerim Aslan ve Vildan’ın amacı Ruslar ile son bir anlaşma yapmak ve işleri Esmer’e devredip ortadan kaybolmaktır. Kerim Aslan ve Vildan yapacakları son anlaşma için Antalya’ya gider. Hüsnü, Aslı ve Emre operasyon için Antalya’ya hareket eder. Operasyon için Antalya Emniyet birimleri ve Ali’de hazırlanmıştır. Öbür taraftan Hakan’ın yardım teklifini kabul etmeyen Leyla bir yerde işe başlar. Ancak Suna’nın hastalığı konusunda çaresiz kalan Leyla Hakan’dan yardım istemek zorunda kalır. Bu sırada Leyla’nın işe başladığı evde yaşanan hırsızlık olayı Leyla’nın üstüne kalmış gibi görünmektedir. Arka Sokaklar bu akşam yayınlanacak 600. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluyor.

22-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar