Arka Sokaklar 601. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 601. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 601. Bölüm İzle; 29 Ekim Cuma akşamı 601. Yeni bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar’ın yayınlanan 601. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 601. Bölüm İzle; Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Alp Korkmaz ve Oya Okar’ın rol aldığı Arka Sokaklar bu akşam 601. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında saat 20.00’da ekrana geliyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan ve her bölümünde aksiyon, heyecan ve gerilimin iç içe geçtiği Arka Sokaklar 15 sezondur aralıksız bir şekilde yayınına devam ediyor. Her sezon Kanal D’nin en çok seyredilen yapımlarının başında gelen ve her sezon seyircisini ekrana kilitleyen dizinin ana kadrosuna yeni oyuncular eklense de kemik kadro hep aynı kaldı ve değişmedi. Cuma akşamlarının en çok izlenilen yapımı olan Arka Sokaklar bu akşamda yine seyircisini ekrana kilitleyecek dizinin 601. Bölümü saat 20.00’da Kanal D’de.

Arka Sokaklar Son Bölümde Neler Yaşandı?

Erler Film tarafından hazırlanan ve 15 sezon boyunca ekranlarda yer alan başarılı dizi Arka Sokaklar bu sezonda yine seyircisini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde yine heyecanlı ve gerilimli anlar yaşanırken ekipten bir operasyon sırasında şehit düşen Ali Komiser büyük üzüntüye sebep oldu. Öbür taraftan Mesut’un müfettiş İdil tarafından sorgulandıktan sonra gözaltına alınması bütün ekibi şoke etmiştir.

Arka Sokaklar 601. Bölümde Neler Yaşanacak?

Erler Film tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar bu akşam yayınlanacak bölümde de yine seyirciyi nefessiz kesecek gibi duruyor. Son olarak Mesut’un gözaltına alınması ekipte büyük bir şok etkisi meydana getirmiştir. Üstelik Ali Komiser’de bir operasyon sırasında şehit olmuştur. Bu şartlar altında ekip büyük bir moral bozukluğu içinde yeni bir operasyona başlar. Ekip Rus Mafyasına karşı bir operasyon planlar ve Kerim Aslan’ı yakalamak için operasyona başlar. Kerim Aslan hem Aslı’nın babasının şehit olmasının sorumlusudur ve hem de son operasyonda Ali’nin şehit olmasının sorumlularındandır. Ekip Rus Mafyasına operasyona başlar ve bunun için Kerim’in adamı Bekir takibe alınır. Ekip Bekir’i takip ederken Kerim Aslan’a bir adım daha yaklaşmaktadır. Öbür taraftan Sude bilgisayarının hacklenmesi üzerine siber şubeye başvurur. Yapılan incelemede Cemal ve Sude’nin fotoğraflarının yanında yazışmaları da ortaya çıkar. Bunun üzerine Ezgi Cemal’i terk eder. Bu arada Harun soruşturması sebebiyle gözaltına alınan komiser Mesut serbest kalır ve ancak Müfettiş İdil çalışma şeklini beğendiği Mesut’a bir teklifte bulunur. Selin ise İdil’in Mesut’a ilgisi olduğunu sanmaya başlamıştır. Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

29-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar