Arka Sokaklar 607. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 607. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 607. Bölüm İzle; 10 Aralık Cuma akşamı 607. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar’ın yayınlanan 607. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 607. Bölüm İzle; Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Oya Okar, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, İlker İnanoğlu, Ela Yörüklü ve Yiğitcan Ergin’in rol aldığı Arka Sokalar bu akşam saat 20.00’da 607. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. 15. Sezonunda olan ve yayına başladığı günden itibaren kanalın hemen her gününde ve her saatinde ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar aldığı reytinge yıllardır kanalın yüzünü güldürüyor. Erler Film tarafından hazırlanan ve Cuma akşamları ekrana gelen dizi aldığı reytinglerle Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Asayiş, terör, organize suçlar gibi olaylara müdahale eden bir ekibin hikayesini anlatan Arka Sokalar’ın yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

Arka Sokalar Son Bölümde Neler Yaşandı?

Erer Film tarafından hazırlanan ve bu sezon 15. Sezonuyla ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar Cuma akşamlarının fenomen yapımları arasında bulunuyor. Dizinin son yayınlanan bölümümde yine aksiyon başroldeydi. Ekip tarafından her yerde aranan Samir’i yakalamak için çalışan ekip Selin’in yakalanmasıyla zor duruma düşer. Selin’i öldürmekle tehdit edenler ekibi iyice zor duruma düşürür ve köşeye sıkıştırırlar. Öbür taraftan öldürülen emekli bir polis özellikle Hüsnü’yü fazlasıyla üzmüştür.

Arka Sokaklar 607. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarında Cuma akşamları izleyici ile buluşan ve akamın aksiyon dolu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar seyirciyi yine ekrana kilitleyecek bir bölümle ekrana geliyor. Erler Film tarafından hazırlanan Arka Sokaklar bu akşam yayınlanacak bölümünde aksiyonu ve gerilimi bir arada sunacak. John tarafından yakalanan Selin, Halide ve Leyla hem Mesut Komiseri hem de aranan Samir’i fazlasıyla etkilemiştir. John yakaladıkları karşılığında depo baskınında ele geçirilenleri istemektedir. Mesut bu durum karşısında adeta deliye dönmüştür ve ne olursa olsun Selin’i kurtarmaya karar verir ve harekete geçer. Arka Sokaklar ekibi Selin’i kurtarmak için harekete geçerken Leyla ve Helin’in Samir tarafından alınmasının da önüne geçmek isterler. Öbür taraftan Metin’in çalıştığı yere isimsiz bir posta gelir. Zarfın içinde Asiye’nin başka biriyle çekilmiş fotoğrafları vardır. Bunun üzerine devreye giren Hüsnü resimleri kimin gönderdiğini ve Asiye’nin yanındaki adamın kim olduğunu araştırmaya başlar. Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’da 607. Bölümüyle Kanal D ekranlarında.

10-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar