Ünlü Oyuncu Sanem Yeles Anne Oldu

Ünlü Oyuncu Sanem Yeles Anne Oldu
Kiralık Aşk ve Savaşçı Dizileriyle ünlenen güzel oyuncu Sanem Yeles ilk kez anne olmanın heyecanını yaşıyor. Genç Oyuncunun bir kızı dünyaya geldi.

Son zamanlarda hemen hemen her gün ünlülerle ilgili bir güzel haber yayınlanıyor magazin basınında ya da sosyal medyada. Özellikle ünlü isimlerin kendi sosyal medya hesaplarından duyurdukları mutlu anlarına ilişkin bu haberler de magazin programlarına ya da sosyal medyaya konu oluyor. Bugün de genç ve güzel oyunculardan Sanem Yeles’le ilgili bir güze haber yansıdı basın yayın organlarına. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı bu mutlu haber daha sonra magazin basınında ve sosyal medyada hızla ilk sıralara kadar yükseldi. Ünlü oyuncu Sanem Yeles sosyal medya hesabı üzerinden anne olduğunu ve bir bebeği dünyaya geldiğini sevenleri ve takipçileriyle paylaştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ünlü oyuncu “hoş geldin miniğim” ifadelerini kullandı.

Dünyamıza Hoş Geldin Bade Bebek

İlk kez anne olma heyecanını güzel oyuncu Sanem Yeles’te tattı. Yakup Akpınar ile 2019 yılında evlenen ve hamile olan güzel oyuncu Sanem Yeles sonunda aylardır beklediği bebeğine kavuştu. Çift ilk kez anne ve baba olma heyecanını yaşarken bu mutlu haberi Sanem Yeles sevenleriyle paylaştı. Mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Sanem Yeles “hoş geldin miniğim… 10.05.2021” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım üzerine takipçilerinden çok sayıda tebrik mesajı alan ünlü oyuncu takipçilerine teşekkür etti ve “herkese güzel dilekleriniz, tebrikleriniz için çok teşekkür ederiz. Mesajlara dönemiyorum, malum minik kızla hasret gideriyoruz. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı. Sanem Yeles ve Yakup Akpınar dünyaya gelen kız çocuklarına Bade ismini verdiler. Bizde genç çifti tebrik ediyor ve tüm aile olarak nice güzel yıllar yaşamalarını temenni ediyoruz.

Sanem Yales Kimdir?

Genç ve güzel oyuncu Sanem Yeles 2 Eylül 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan Sanem Yeles oyunculuk eğitimini Eskişehir Odun Pazarı Belediye Şov ve sahne Sanatları Tiyatro Kısmında almıştır. Oyuncu daha sonra dizilerde ve tiyatrolarda rol almaya başlamıştır. Sanem Yeles’in rol aldığı diziler arasında, Mor Menekşeler, Kiralık Aşk, Savaşçı, Kızlarım İçin, Ağlak Arif, Eltilerin Savaşı, adlı yapımlar vardır.

23-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar