Aslıhan Güner Eşi Mert Kılıç’ın Filminde Rol Aldı!

Aslıhan Güner Eşi Mert Kılıç’ın Filminde Rol Aldı!
Sinemaseverler 2021 yılında iddialı bir filmle buluşmak üzere. Başrollerinde Mert Kılıç ve eşi Aslıhan Güner’in rol aldığı Komutan Filmini Aslıhan Güner anlattı.

Set ortamında tanışıp evlenen pek çok çift var ülkemizde. Bazı çiftler bir süre sonra birlikteliklerini devam ettiremeseler de bazıları mutlu bir evlilik yaşıyorlar. Bu mutlu çiftten birini de yine aynı dizide rol alıp tanışıp evlenen Aslıhan Güner ve Mert Kılıç oluşturuyor. Uzun yıllardır evli olan çift mutlu bir hayatı paylaşırken zaman zaman da özellikle magazin programlarında birlikte yer alıyorlar. Son dönemlerde Aslıhan Güner’in Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ta yakaladı başarı çifti mutlu ederken şimdilerde bu başarıya bir başka başarı daha eklenmek üzere. Mert Kılıç’ın hem yapımcılığını üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı Komutan filminin çekimleri tamamlandı ve şimdilerde montaj ve post prodüksiyon işleri yapılıyor. Filmde pek çok oyuncu yer alırken bu oyunculardan biri de Mert Kılıç’ın eşi Aslıhan Güner oluşturuyor.

Komutan Filminde Bir Türkmen Kadın: Züleyha!

Mert Kılıç’ın başrolünde yer aldığı ve eşi Aslıhan Güner’in de filmde bir Türkmen kadını olan Züleyha’yı canlandırdığı Komutan Filmi şimdilerde son aşamasında ve yakında tanıtımları yapılmaya başlanacak. Film bir komutanın emrindeki askerlerin sınır ötesinde gerçekleştirdikleri bir operasyonu ele alıyor. Filmde Mert Kılıç bir komutanı canlandırırken eşi Aslıhan Güner’de sınır ötesindeki Türkmen köyünde ailesi ve küçük bebeği öldürülen bir kadını canlandırıyor. Züleyha filmde acılı bir anneyi canlandırırken özellikle filmde seslendirdiği ağıt bütün bir filmi derinden etkileyecek gibi görünüyor.

Kendi Hayatımı Canlandırdım!

Filmin çekimleri sırasında babasını kaybeden Aslıhan Güner filmde de bu acının direk olarak göründüğünü ifade ederken yaşadıklarını sahneye aktardığını ve yönetmen ile eşi Mert’in kendisini bu konuda serbest bıraktığını ifade etti. Aslıhan Güner film ve sahneyle ilgili olarak “çok uzun zaman sonra Mert ile birlikte oynuyor olmak benim için çok özel bir durum. Çekimlerin olduğu dönem kendimle ilgili derin bir acı içindeydim, normal hayatımda yaşayamadığım o acıyı o sahneye yansıttım. Yönetmen ve Mert beni bıraktı, o sahnede tamamen kendi acımı yaşayarak o ağıtı yaktım” ifadelerini kullandı. Mert Kılıç’ın bir komutanı canlandırdığı ve eşiyle birlikte rol aldığı Komutan Filmi’nin 2021 yılında vizyonda olması bekleniyor.

01-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar