Atv dizileri ramazan boyunca o saatte yayınlanacak!

Atv dizileri ramazan boyunca o saatte yayınlanacak!
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu İle yaptığı iftar programından yüskek reytingler alan ATV bu sene de geleneği bozmuyor. Peki, Atv dizileri saat kaçta yayınlanacak?

On bir ayın sultanı ramazan ayı ile birlikte televizyon kanallarının programlarında da değişiklikler var. Yıllardır Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile iftar programı hazırlayan Atv bu program için Prime Timeda köklü bir değişiklik yaptı. Yayınladığı dizilerle zirvede yer alan ya da sürekli zirveyi zorlayan ATV’nin yaptığı bu değişiklik reytinglerine nasıl yansıyacak? Ramazan ayı boyunca ATV dizileri saat kaçta başlayacak? Yayınlanmayacak dizi var mı? Bütün bu ayrıntıları canlitv izleyicileri için derledik.

Ramazan ayı boyunca ATV dizileri saat kaçta başlayacak?

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun hazırlayıp sunduğu İftar Programı oldukça çok izleniyor. Reytinglerde her alanda zirveyi zorlayan program ATV için oldukça özel bir program. Özellikle soru-cevap kısmı çok beğeniliyor. İstanbul’da iftar saati 20.06 ile başlıyor. Haliyle iftar programı da bu saatte olmak zorunda… Bu program dolayısıyla ATV ramazan boyunca dizilerini saat 20.45’te yayınlayacak.

Ramazan ayında ATV’de yayınlanacak diziler!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz:

Salı günlerinin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi etkileyici hikayesiyle 5. Sezonu yakında geride bırakacak. Dizi ramazan ayı boyunca saat 20.45’te yayınlanacak.

Sen Anlat Karadeniz:

2 sezondur Çarşamba günlerinin sevilerek izlenen dizisi olan Sen Anlat Karadeniz’in yeni sezonda devam edip etmeyeceğine ramazan ayında alacağı reytinglere göre karar verilebilir. Sen Anlat Karadeniz, Nihat Hatipoğlu ile iftar programından sonra saat 20.45’te yayınlanacak.

Bir Zamanlar Çukurova:

Bu sezonun bomba dizisi Bir Zamanlar Çukurova ramazan boyunca 20.45’te Atv ekranlarında olacak. Bildiğiniz gibi Bir Zamanlar Çukurova gelecek sezon da ATV ekranlarında olacak.

Hercai:

Sezon ortasında başlayıp büyük etki uyandıran Hercai dizisi ritmini kaybetmeden yayınlarına devam ediyor. Hercai’nin ramazan ayı boyunca nasıl bir reyting ortalamasına ulaşacağı ise merakla bekleniyor. İntikamdan doğam imkansız aşk hikayesinin anlatıldığı Hercai dizisi 4 hafta boyunca saat 20.45’te başlayacak.

Zengin ve Yoksul:

Atv’nin henüz yeni başlayan dizisi olan Zengin ve Yoksul orta segment bir dizi olarak görülüyor. Atv dizileri içerisinde en zayıf halka bu dizi. Hatta git gide düşen reytingleri ile gelecek sezona kalması mümkün görülmüyor. Zengin ve Yoksul ramazan boyunca 20.45’te yayınlanacak. Pazar günleri yayınlanan Zengin ve Yoksul dizisi ramazan ayında alacağı reytinglerle kaderini de belirleyecek.  

06-05-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar