Ayça Ayşin Turan'dan Arıza İzleyicilerine büyük sürpriz!

Ayça Ayşin Turan'dan Arıza İzleyicilerine büyük sürpriz!
Arıza dizisi 25 Ekim Pazar günü 7. Bölümüyle ekrana geldi. 25 Ekim aynı zamanda Ayça Ayşin Turan’ın doğum günü. Ünlü oyuncu dizi severlere güzel bir sürpriz hazırladı.

Tek derdi taksicilik yaparak ailesini geçindirmeye çalışan sıradan bir delikanlının yaşanan olaylar sonucu bir mafyaya dönüşmesini anlatan Arıza dizisi Show Tv’de Pazar akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Arıza dizisinin başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan paylaşıyor. Show TV ekranlarında 7. Bölümüyle ekrana gelen Arıza dizisinde başrol oyuncusu Ayça Ayşin Turan'ın yaptığı sürpriz dizi severleri heyecanlandırdı.

Ayça Ayşin Turan'dan Arıza İzleyicilerine büyük sürpriz!

Arıza dizisi 25 Ekim Pazar günü 7. Bölümüyle ekrana geldi. 25 Ekim aynı zamanda Ayça Ayşin Turan’ın doğum günü. Hal böyle olunca ünlü oyuncu dizi severlere ve hayranlarına güzel bir sürpriz hazırladı. Doğum gününü bir video ile paylaşan güzel yıldız severek oynadığı Arıza dizisine bir şarkı yorumladı.

Arıza dizisi konusu nedir?

İstanbul’un mahalle kültürünün tesirlerinin hala hissedildiği bir semtinde ailesinin geçimini üstlenen Ali Rıza Altay taksi şoförlüğü yapmaktadır. Kardeşleri ve annesi ile beraber yaşayan Ali Rıza, mahallenin sevilen delikanlılarındandır. Bir gün taksisine binen Halide’yi mafyanın elinden kurtarır. Olay internete düşer ve Ali Rıza’nın hikayesi başlar. Mafya liderlerinden Haşmet Gürkan’ın kızı Halide, Van’da doktor olarak çalışırken babasının doğum günü için İstanbul’a geldiği gün, kendisine takıntılı bir aşk besleyen Burak Ersoy tarafından kaçırılmak istenir. Burak Ersoy ve Halide’nin babaları iş ortağıdır. Burak Ersoy aynı zamanda Halide’nin annesi ve iki abisinin öldürülmesinden sorumludur ancak bu gerçeği sır gibi saklamaktadır. Babasının 61. yaş günü için İstanbul’a geldiğinde, tüm sır perdeleri aralanır ve kendisini kurtaran Ali Rıza ile aradığı aşkı bulur. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve Ali Rıza olarak değil “ARIZA” olarak anılacaktır…

Ayça Ayşin Turan Kimdir?

1992 Sinop doğumludur. İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü mezunu olan güzel yıldız, Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda oyunculuk eğitimini tamamladı. "Dinle Sevgili" dizisiyle kariyerine adım atan Turan, "Karagül" dizisinde canlandırdığı "Ada Şanverdi" karakteriyle ününü pekiştirdi.

Rol aldığı yapımlar:

2019 – Hakan: Muhafız (Leyla) (TV Dizisi)

2017 – Meryem (Meryem Akça) (TV Dizisi)

2016 – Altınsoylar (Burcu) (TV Dizisi)

2015 – Sevimli Tehlikeli (Zeliş) (Sinema Filmi)

2014 – Karagül (Ada) (TV Dizisi)

2011 – Dinle Sevgili (Gülfem) (TV Dizisi)

 

25-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar