Ayça Varlıer Menajerimi Ara'ya Konuk Oluyor

Ayça Varlıer Menajerimi Ara'ya Konuk Oluyor
Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara Pazar akşamı yine usta bir oyuncuyu konuk olarak alıyor. Dizinin Pazar akşamı yayınlanacak bölümüne Ayça Varlıer konuk oluyor.

Star Tv ekranlarında Pazar akşamlarının sevilen ve eğlenceli dizisi menajerimi Ara sezon sonuna doğru giderken alınan bir kararla yaz boyu devam kararı almıştı. Bu haber seyircide büyük bir sevinç meydana getirirken dizi çekimlerine de tüm hızıyla devam ediyor. Pazar akşamları ekrana gelen ve bir menajerlik şirketinde yaşanan olayları ekrana taşıyan diziye her hafta birbirinden ünlü isimler konuk oyuncu olarak dahil oluyor. Şarkıcı, manken, oyuncu ve hatta sosyal medya uzmanları bile diziye konuk oyuncu olarak katılırken önümüzdeki hafta ise ünlü bir oyuncu diziye konuk oyuncu olacak. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan başarılı oyuncu Ayça Varlıer Pazar akşamı ekrana gelecek Menajerimi Ara dizisinin konuk oyuncusu olacak. Dizide yine heyecanlı ve gerilimli anların yaşanacağı belirtilirken Ayça Varlıer ise dizide tüm konuklar gibi kendisini canlandıracak.

Menajerimi Ara’da Feris Ayrılıyor

Sezon başında başlayan ve her hafta ekrana gelen Menajerimi Ara birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı bir dizi. Barış Falay, Canan Ergüder, Ahsen Erolu, Fatih Artman ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun oyuncu kadrosunda yer aldığı dizide geçen günlerde şok bir haber tüm dizi seyircisini büyük üzüntüye sokmuştu. Dizde Feris karakterini canlandıran başarılı oyuncu canan Ergüder’in meme kanserine yakalandığı ve yakın zamanda diziyle yollarını ayıracağı örenilmişti. Seyirci bu haber karşısında şok olurken Canan Ergüder’in yerine hangi oyuncunun daimi olarak diziye dahil olacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Ayça Varlıer Kimdir?

Menajerimi Ara’nın önümüzdeki Pazar akşamı konuğu olacak olan başarılı oyuncu Ayça Varlıer 22 Haziran 1977 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olmuştur. Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim adlı yapımda seyirci karşınsa çıkan Ayça Varlıer bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Usta oyuncunun yer aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Kalk Gidelim, Hayat Şarkısı, Kehribar, Zeytin Tepesi, Behsat Ç., Kalbim 4 Mevsim, Mavi Gece, Taş Mektep, Olur Olur, Hava Durumu, Karım ve Annem, O şimdi Mahkum, Gümüş ve Anlat İstanbul.

07-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar