Kalk Gidelim 118. Bölüm izle

Kalk Gidelim 118. Bölüm izle
Kalk Gidelim cumartesi akşamlarının en eğlenceli dizisi olmaya devam ediyor. Kalk Gidelim 118. Bölümüyle ekrana gelecek. Kalk Gidelim 118. Bölüm izle!

TRT 1'de yayınlanan en uzun soluklu dizilerden biri olan Kalk Gidelim bu akşam 118. bölümüyle yine çok eğlendirecek. Çekimleri Muğla'da yapılan Kalk Gidelim dizisi televizyom ekranlarının en organik dizisi ünvanına sahip. Köy hayatını eğlenceli sahnelerle evlerinize getiren Kalk Gidelim 118. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kalk Gidelim yine çok güldürecek!

Uzun soluklu dizi Kalk Gidelim her cumartesi saat 20:00'da TRT 1 ekranlarından seyirciyle buluşuyor. Yaz döneminde de devam eden Kalk Gidelim özellikle koronavirüs pandemisi sebebiyle evlerinden çıkmayanlar için moral kaynağı olmuştu. Çekimleri Muğla'da yapılan Kalk Gidelim dizisinde Ege insanın köy hayatı eğlenceli ve tabiatla iç içe sahnelerle anlatılıyor. Dal ailesi ve komşularının ilginç hikayelerini anlatan Kalk Gidelim zaman zaman duygusal sahnelerle de izleyenleri etkiliyor. Komedi ağırlıklı dizi olan Kalk Gidelim 118. Bölümüyle bu akşam karşınızda olacak.

Kalk Gidelim oyuncu kadrosunda kimler var?

Ekranların en organik dizisi olan Kalk Gidelim'de başarılı oyuncular tüm hünerlerini sergiliyor. Sevilen dizinin başrolleri Ufuk Özkan ve Erkan Sever iki zıt karaktere sahip iki kardeşi canlandırıyor. Dal ailesinin gelinleri olan Ayça Varlıer ve Mehtap Bayri de canlandırdıkları karakterlerle dizinin en sevilen kahramanları. Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan ve Nalan Okçuoğlu gibi deneyimli usta oyuncular da Kalk Gidelim'de aileyi bir arada tutan büyükleri canlandırıyor.

Kalk Gidelim 118. Bölümde neler olacak?

Bitmeyen oyun ve maceralarla genç yaşlı farklı nesilleri bir araya getiren Kalk Gidelim 118. Bölüm yine çok güldürecek. Seyfettin ve Kelle İsmail bu bölümde bir çukur kazmakla uğraşmaktadır. Bahçeye açılan çukurun amacı nedir? Kelle İsmail'in Seyfettin'le ilgili düşünceleri nasıl? İstanbul'dan dönen Nurcan'ın getirdiği hediyeler ise köyün en çok konuşulan konuları arasındadır. Nurcan'ın Mustafa Ali'ye getirdiği ilginç hediye herkesi kahkahaya boğacak. Kelle İsmail Mustafa Ali'nin projesini çok beğenir ve Dal ailesinin tüm üyeleri için bir ziyafet düzenler. Fakat bu ziyaretin sonu nasıl bitecek? Tüm soruları cevabı bu akşam saat 20:00'da TRT 1'de yayınlanacak Kalk Gidelim 118. Bölüm'de. Kalk Gidelim 118. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz… İyi seyirler!

05-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar