Süha Uygur Ameliyat Oldu

Süha Uygur Ameliyat Oldu
Türk Tiyatrosunun barılı oyuncularından biri olan ünlü isim Süha Uygur dün ameliyat oldu. Dizine protez takılan ünlü ismin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Süha Uygur uzun süredir devam eden diz rahatsızlığı sebebiyle geçtiğimiz günlerde hastaneye yatmış ve operasyon için hazırlıklar başlamıştı. Yapılan tetik ve kontrollerden sonra ünlü ismin dün dizinden operasyon geçirdiği ve yapılan operasyonun başarılı geçtiği öğrenildi. 63 yaşında bulunan ve uzun süredir dizindeki ağrılardan şikayetçi olan ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili bilgiyi eşi Filiz Uygur açıkladı. Filiz Uygur eşinin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Süha Uygur’un son durumuyla ilgili bilgi verdi.

Operasyon Başarılı Geçti

Ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu Süha Uygur dizinden operasyon geçirdi. Tiyatro dünyasının önemli isimlerinden olan 63 yaşındaki Süha Uygur geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuş ve “bugün ameliyat için gerekli tüm tahliller yapıldı. 4 Ağustos Çarşamba günü dizime protez takma operasyonu yapılacak. Biraz hastanede kalmak durumundayım. Uzun yıllardır çektiğim sıkıntılar sona erecek inşallah” ifadelerini kullanmıştı. Dün ameliyat olan ve ameliyatın başarılı geçtiği bilgisine ulaşılan Süha Uygur’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Süha Uygur’un sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan eşi Filiz Uygur operasyon sonrası bilgiyi sevenleriyle paylaştı. Filiz Uygur “herkese merhabalar. Süha ameliyattan çıktı. Gayet başarılı bir operasyon geçirdi. En kısa sürede toparlanacağını umuyoruz. Bu süreçte gerek mesajlarıyla gerek telefonla arayarak gerekse yanımızda olarak sevgilerini esirgemeyen tüm dostlara sonsuz teşekkürler. Sevgiler” ifadelerini kullandı. Bizde ünlü isme geçmiş oldun dileklerimizi iletiyor ve biran önce salığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Süha Uygur Kimdir?

Türk Tiyatrosu’nun önde gelen isimlerinden Nejat Uygur’un oğlu olan Süha Uygur 1958 yılında Samsun’da dünyaya gelmiştir. Henüz okul yaşlarındayken babasının tiyatro oyunlarımda roller alan Süha Uygur bu süre içinde Nejat Uygur’un sahnelediği oyunlarda oyunculuk, yönetmen yardımcılığı ve yönetmenlik yapmıştır. 1993 yılında kardeşi Behzat Uygur ile birlikte Genç Uygurlar Tiyatrosunu kurmuştur. Bu tiyatroda da bazı oyunlar sahneleyen ünlü isim ayrıca televizyonlarda sunuculuk, dizi ve sinema oyunculuğu da yapmıştır. Tiyatro dünyasının önde gelen oyuncularından olan Süha Uygur halen tiyatroya devam etmektedir.

05-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar