Aziz 5. Bölüm izle!

Aziz 5. Bölüm izle!
Aziz'in güçlenmesini istemeyen Pierre hain bir plan yaparken Galip Bey hareketlendiğini söyler. Saldırıya uğrayan Aziz'in aklında tek soru vardır.

Cuma akşamları Show Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan Azız 5. Yeni bölümünde Aziz'in atölyeyi açması hür yaşamak isteyenlere umut olmuştur. Karşı cepheyi korkutan bu gelişme Aziz’i cesaretlendirirken Dilruba ve Adem cephesi kaynamaktadır. Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan ve Fırat Tanış’ı aynı projede buluşturan Azız 5. Son bölümüyle 3 Aralık Cuma akşamı yine heyecan fırtınası estirecek. Efnan'ın bildiği sırra ulaşmak isteyen Pierre, ona Aziz'in aşkını vaat eden teklif sunar. Ümitlenen Efnan’ın Aziz'in kalbini kazanmaya çalıştığı Azız 5. Yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz.

Aziz 5. Bölüm izle!

Proje tasarımını Necati Şahin'in üstlendiği, Recai Karagöz'ün yönetmen koltuğunda oturduğu Azız dizisi cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Senaryosunu Eda Tezcan'ın yazdığı tarihi dönem dizisi Aziz’in başrolü Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan ve Fırat Tanış paylaşıyor. Dizide ayrıca Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel gibi birbirinden değerli isimler de rol alıyor.

Aziz saldırıya uğruyor

Aziz'in güçlenmesini istemeyen Pierre hain bir plan yaparken Galip Bey harekete geçtiğini söylüyor. Saldırıya uğrayan Aziz'in aklında tek soru vardır: “ Yoksa bu saldırı Galip Payidar'ın planı mı?"

Pierre'den Efnan'a şaşırtıcı teklif!

Aziz atölyeyi açmış ve esir yaşamak istemeyenlere umut olmuştur. Onun bu hamlesi karşı cephede hem korkuya hem de derin bir nefrete yol açar. Hayallerinin peşinden giden Aziz, onu vazgeçirmek isteyenlere beklenmedik bir hamle yapar. Diğer taraftan Dilruba ve Adem cephesinde sular bir türlü durulmazken tek derdi Efnan'ın bildiği sırra ulaşmak isteyen Pierre, ona şaşırtıcı bir teklif yapar: Aziz'in aşkını vaat edecektir. Bu teklifle bir kez daha ümitlenen Efnan Aziz'in kalbini kazanabilecek mi yoksa sonsuza kadar bu sevdadan vaz mı geçecek? İzleyicisine tarih ve millî şuur aşılayan dönem dizisi Aziz 5. son bölümüyle 3 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Show TV'de. Keyifli seyirler.

03-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar
Etiketler