Azize 2. bölüm izle

Azize 2. bölüm izle
Azize 2. bölüm izle; Kanal D'nin başarılı dizisi 26 Kasım Salı yeni bölümüyle yayınlandı. Azize son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Buğra Gülsoy ve Hander Erçel'i başrollünde buluşturan Süreç Film tarafından Kanal D için hazırlanan Azize dizisi 2. yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. İmkânsızlıklarla dolu aşk hikayesini konu alan dizi ilk bölümüyle izleyiciden geçerli not almayı başarmış ancak reytinglerde diğer rakiplerinin altında yer almıştı. 26 Kasım Salı akşamı ikinci bölümüyle ekrana gelen diziyi izlemek isteyen seyirciler arama motorlarında 'Azize 2. bölüm izle' araması yapıyor. Dizinin ilk bölümünde Azize'nin hapishanede tanıklık ettiği suikast girişimi sonucunda Alpanlar ailesiyle tanışmasına tanıtıklık etmiştik. Azize son bölümde neler olacağı merakla beklenirken dizinin 2. bölümünü tek parça izlemek için detayları değerli ziyaretçilerimiz için derledik!

AZİZE SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Azize'nin 26 Kasım Salı akşamı yayınlanacak bölümünü kaçıranlar veya internet üzerinden tekrar izlemek isteyenler Kanal D'nin resmi internet sitesi üzerinden izleyebilir. Azize 2. bölüm tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

AZİZE 2. BÖLÜM ÖZETİ

Genç ve güzel bir hemşire olan Azize, mâhkumların aşılarını yapmak için hapishaneye gittiğinde Alpanlar ailesininden Balkan’a düzenlenen suikasta tanık olur. Saldırıda ailenin küçük oğlu Kartal vurulur. Olay yerinde bulunan Azize hemen Kartal’a müdahale eder ve hayatını kurtarır. Böylece Alpanlar ailesinin içine giren Azize, intikam almak için çıktığı yolda aklına dahi gelmeyecek olaylarla karşılaşacaktır. Ailesinin ve geçmişin intikamını almak için Alpanlar ailesinin içine kadar girme cesareti gösteren Azize zor olanı başarıp köşkte adaleti sağlamıştır. Alpanlar ailesinden kurtulup kardeşine kavuşma planları yapan Azize'nin işi o kadar kolay değildir. Azize'den şüphelenen Kartal şüphelerinde haklıdır. Azize'nin sırrını Kartal öğrenebilecek mi? Azize köşkten çıkıp kardeşine kavulabilecek mi?

AZİZE 2. FRAGMANI

Süreç Film tarafından Kanal D için hazırlanan Azize dizisinin yapımcılığını İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ü yer aldığı dizinin senaryosu iki başarılı senarist Emre Özdür ve Başar Başaran tarafından kaleme alınıyor.

Dizide Buğra Gülsoy (Kartal) ve Hande Erçel (Azize) başrolde yer alırken, iki başarılı oyuncuya, Mustafa Yıldıran (Balkan), Mustafa Avkıran (Barbaros), Duygu Sarışın (Asya), Selen Öztürk (Tuna), Tugay Mercan (Okan), Başak Daşman (Yıldız), Çetin Sarıkartal (İskender), Orhan Kılıç (Adnan), Cenk Kangöz (Osman), Serkan Altıntaş (Yaman), Asuman Çakır (Aynur), Ufuk Şen (Hasan), Ceylan Batı (Ceyda), Zeynep Kızıltan (Gül), Efekan Can (Kuzey), Galip Erdal(Cevat), Taha Baran Özbek (Yiğit) eşlik ediyor.

26-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar