Azize'den final haberi!

Azize'den final haberi!
Kanal D ekranalarının büyük umutlar beslediği Azize dizisinden beklenen haber geldi. Yayın günü değişikliğinden sonra da reytingleri iyi gitmeyen Azize'den final haberi geldi.

Yeni yayın hayatına başlayan Azize dizisi herkesi şoka uğrattı. Yapım şirketi ve kanalın büyük umutlarla ekrana getirdiği Azize dizisinden beklenen haber geldi. İlk bölümü heyecanla izlenen dizinin diğer bölümleri aynı peformansı gösteremeyince yayın günü değişikliğine gidildi. Yayın günü değişikliğinin ardından reytinglerinin düzelmesi beklenen dizi daha da kötüye gitti. Başrollerinde Hander Erçel, Duygu Sarışın, Mustafa Yıldıran, Çetin Sarıkartal, Selen Öztürk, Başak Daşman, Tugay Mercan, Buğra Gülsoy'un yer aldığı Azize dizisi Kanal D ekranlarını hayal kırıklığına uğrattı. 

Azize için beklenilen karar verildi!

Azize yayın hayatına ilk olarak Salı günleri başladı. Salı akşamları çok iddialı rakipler olmamasına rağmen dizi reytinglerde başarı gösteremedi. Hal böyle olunca dizi için yayın günü değişikliğine gidildi. Salı akşamından Cumartesi akşamına alınan Azize dizisinin kendisini toplaması beklenirken, yine kanalın yüzünü güldüremedi. Cumartesi akşamı ekranlara gelen Benim Tatlı Yalanım, O Ses Türkiye, Milyoner ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizilerinin gerisinde kaldı. Azize 14 Aralık Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümü ile  3.41 share ve 7.83 reyting alarak 10. olabildi. Reytinglerde bir türlü üst sıralara yükselemeyen dizi için beklenilen oldu. Düşük reyting oranlarından bir türlü çıkamayan Azize dizisi için final kararı verildi. Peki büyük umutlarla yayın hayatına başlayan ve reytingleri kötü gittiği için ekran macerasını sonlandıracak olan Azize dizisi ne zaman final yapacak? Azize'nin final tarihi belli oldu mu?

Azize ne zaman final yapıyor?

19 Kasım Salı akşamı Kanal D'de ekranlarında ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan ve başrol oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Hande Erçel, Duygu Sarışın, Mustafa Yıldıran, Çetin Sarıkartal, Selen Öztürk, Başak Daşman, Tugay Mercan, Mustafa Avkıran, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altıntaş, Asuman Çakır, Ceylan Batı, Zeynep Kızıltan, Efekan Can, Taha Baran Özbek, Ufuk Şen ve Galip Erdal gibi efsane isimlerin yer aldığı Azize dizisi 28 Aralık 2019 Cumartesi günü yayınlanacak olan final bölümü ile izleyicisine veda edecek. Televizyon dünyasının en meşhur 'Gün değiştiren dizi tutmaz' sözü yine gerçek oldu. 

16-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler