Azize dizisi Balkan (Mustafa Yıldıran) kimdir?

Azize dizisi Balkan (Mustafa Yıldıran) kimdir?
Kanal D'nin yeni dizisi Azize'nin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Yeni dizi Azize'de Balkan rolü canlandıracak olan Mustafa Yıldıran kimdir?

Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden Kanal D, yepyeni bir diziyi daha izleyicisi ile buluşturmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Azize dizisinin kadrosuna dahil olan isim kimdir? Kanal D'nin yeni dizisi Azize'de Balkan rolünü canlandıracak olan Mustafa Yıldıran kimdir? Mustafa Yıldıran daha önce hangi dizilerde rol aldı? Onu daha önce hangi dizilerde aldığı roller ile hatırlıyoruz? İşte Azize dizisinin Balkan'ı..

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi Azize çok yakın bir zaman içerisinde izleyicisi ile buluşacak. yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturduğu, senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak'in kaleme aldığı Kanal D ekranlarının yeni dizisi Azize'nin başrollerinde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel yer alıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizinin imkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşkı konu edineceği belirtilirken detaylara girilmedi. Ancak daha önceden bu konularda tecrübeli olan seyirci dizinin konusunu tahmin etmeye başladı. Birbirini delicesine seven iki gencin aşklarının önündeki engellerle mücadelesi ve kavuşma çabasının konu edinileceği kesin gibi. Çekimleri yakında başlayacak olan 'Azize' çok yakında Kanal D'de ekranlarında olacak.

Azize dizisi Balkan (Mustafa Yıldıran) kimdir?

Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in yer aldığı dizinin kadrosuna yepyeni ve sevilen bir isim dahil oldu. Azize dizisine daha önce 'Filinta', 'İçerde' ve 'Söz' gibi yapımlarda yer alan sevilen oyuncu Mustafa Yıldıran dahil oldu. Söz'deki Hafız rolü ile gönüllere taht kuran Mustafa Yıldıran, Azize dizisinde Balkan karakterine hayat verecek. Mustafa Yıldıran, 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde eğitimini tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında rol aldığı Filinta dizisi ile yaşayan Mustafa Yıldıran; daha sonra İçerde dizisinde Mestan karakterini canlandırmıştır. Daha sonrasında ise Star Tv ekranlarında yayınlanan ve başrolde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer alan Mustafa Yıldıran dizide Başçavuş Ali Haydar karakterini canlandırmıştır. Sevilen oyuncu şimdide Kanal D ekranlarının yeni dizisi Azize'de Balkan karakterini canlandırmaya hazırlanıyor.

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar