Baba dizisi uyarlama mı?

Baba dizisi uyarlama mı?
Show TV ekranlarının büyük ilgi gören yeni dizisi 'Baba' uyarlama mı? 'Baba' dizisi bir hikayeden mi alıntı? İşte Baba dizisi hakkında merak edilen o soru...

Yıllardır televizyon ekranlarında görünmeyen başarılı oyuncu Haluk Bilginer'in yeni dizisi Baba, her hafta yeni bölümleri ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Birbirinden başarılı bir çok ismin rol aldığı Baba dizisi reytinglerde büyük bir başarı elde etti. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerini paylaştığı dizi hakkında en çok merak edilenlerden birisi de hikayesinin uyarlama olup olmadığı oldu. Peki Show TV ekranlarının yeni dizisi Baba uyarlama mı? Yoksa Baba dizisi gerçek bir hikayeden mi altıntı? İşte Baba dizisi hakkında en çok merak edilen o sorunun cevabı..

BABA DİZİSİ UYARLAMA MI?

Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel, Beril Pozam, Bihter Dinçel, Taner Rumeli, Özge Yağız ve Hakan Kurtaş'ın başrollerini paylaştığı reytinglerin yeni sahibi Baba, her hafta yayınlanan yeni bölümleri ile izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Dizinin ekranlara gelen ilk bölümü ile birlikte konusu ve oyuncuları hakkında bir çok araştırma yapıldı. Bunlardan biri de daha önce hiç bu tarz bir dizinin ekranlara gelmemesiydi. Tüm izleyicilerin aklında bu dizinin bir kitaptandan uyarlama mı yoksa gerçek bir yaşam hikayesi mi olup olmadığını merak etti. 

Show TV'nin yeni bombası Baba, Anadolu'nun bağrıdan ta Ödemiş'ten İstanbul'a gelen Saruhan ailesinin hikayesini ekranlara getiriyor. Ay Yapım tarafından hazırlanan, Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın senaryosunu kaleme aldığı Baba dizisi bir uyarlama değil. Ama dizinin gerçek bir hayat hikayesi olup olmadığı hakkında net bir bilgi yok.

Baba Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Baba 15 Şubat akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Dizi bir uçak kazası sonra dağılan ve hayatları bambaşka bir hale gelen Saruhanlar ailesinin hikayesini anlatıyor. Uçak kazası sonrası dağılan Saruhanlar ailesinin dramatik hikayesini anlatacak dizide usta oyuncu Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Taner Rumeli, Nihan Okutucu, Cem Uslu, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar, Beril Pozam ve Damlasu İkizoğlu gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Artık her şeyi hazır olan dizi için bundan sonrası seyircinin ilgisi ve beğenisine kalmış durumda. Dizinin ilk bölümü 15 Şubat Salı akşamı saat 20.00’da Show Tv ekranlarında.

25-03-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler