Bahar Candan'ın yaptığı paylaşım ortalığı karıştıracak

Bahar Candan'ın yaptığı paylaşım ortalığı karıştıracak
Bahar Candan Murat Boz ile öyle bir paylaşım yaptı ki. Bahar Candan, geçtiğimiz günlerde Murat Boz ile aynı eğlenmiş bunun ardından Aslı Enver ile Murat Boz'un ayrılmasına neden olmuştu. Bahar Candan, son bombayı patlattı.

Geçtiğimiz günlerde Murat Boz'un Bahar Candan ile birlikte eğlendikleri ve daha sonra da Aslı Enver ile aralarının açıldıkları haberi yayılmıştı. İkilinin ayrılmalarının ardından Bahar Candan bombayı patlattı.

Tv 8 kanalında yayınlanan İşte Benim Stilim'de tanınan Bahar Candan Murat Boz ile çıkan haberlerin ardından ınstagram hesabından ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ınstagram hesabındaki biyografisine 'M' harfi koyan Bahar Candan, şimdide bir fotoğrafın üzerine M harfi ekledi. 

Bahar Candan'ın ınstagram üzerinden paylaştığı karanlık fotoğraftaki kişinin ünlü popçu Murat Boz olduğu düşünülüyor. Bahar Candan'ın bu karmaşık hamlelerine karşılık henüz Murat Boz veya Aslı Enver'den herhangi bir cevap gelmedi.

Ünlü şarkıcı Murat Boz ile güzel oyuncu Aslı Enver bir süredir birlikteliklerini sürdürüyor. Sevilen çiftler arasında yer alan ikili gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde Aslı Enver ile Murat Boz ayrıldı mı haberleri sevenlerini oldukça üzmüştü. Peki eğer doğruysa Aslı Enver ile Murat Boz neden ayrıldı? İşte Murat Boz ile Aslı Enver ilişkisinin tüm detayları...

Uzun süredir ilişki yaşayan yakışıklı şarkıcı Murat Boz ile Star Tv ekranlarında İstanbullu Gelin dizisinin başrol oyuncusu Aslı Enver ikilisinden üzücü bir iddia geldi. Geçtiğimiz günlerde Bahar Candan ile Nihal Candan kardeşlerin evinde sabaha kadar eğlenen Murat Boz bombayı patlattı. Aslı Enver ile Murat Boz ayrıldı mı? soruları en çok merak edilenler arasında yer aldı.

18-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar