Baraj 27. Bölüm İzle

Baraj 27. Bölüm İzle
Baraj 27. Bölüm İzle; 16 Şubat Salı akşamı 27. Bölümüyle ekrana gelen Baraj Dizisinin yayınlanan 27. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 27. Bölüm İzle; Başrollerinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk, Sait Genay Ve Hira Su Yıldız’ın rol aldığı Baraj bu akşam 27. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve Türk Sinemasının en önemli filmlerinden biri olan Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın rol aldığı Baraj Filminden uyarlanan dizi her hafta seyircisine nefessiz bölümler izlettiriyor. Reytinglerinde ilk sezon ki gibi iyi bir noktada olmasa da hikayesinde yaşanan kırılma ile yeni bir başlangıç yapan Baraj her hafta heyecanlı ve gerilimli bölümlerle ekrana geliyor. Son bölümlerde Nazım ile Nehir arasında yeni gelişmelerin yaşandığı dizi bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekranlarda olacak.

BARAJ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında Salı akşamları seyirciyle buluşan ve ikinci sezonunda olan Baraj son bölümde heyecanlı anlara sahne olmuştu. Dizide Bahar’ın planı işe yaramış ve Nazım nehir’e olan güvenini iyice kaybetmişti. Nazım’ın Nehir’e tepki koymasıyla birlikte Nehir’de Nazım’ın dikkatini yeniden kendi üzerine çekebilmek için en büyük kozunu kullanmış ve Tarık’la evlenmeye karar vermişti. Ancak bu durumu öğrenen Zahra kendi planını devreye sokarak bütün bu gelişmeleri bir anda boşa çıkarmıştı.

Baraj 27. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarının gerilimli ve heyecanlı dizisi Baraj bu hafta yine nefesleri kesecek bir bölümle ekranlara geliyor. Dizide bu hafta tüm gelişmeler Nehir’i zor duruma düşürmek üzere kurgulanmış gibidir. Tarık ve Bahar’ın işbirliği Nehir’in sadece Nazım’ı değil Mert’i de kaybetmesine sebep olacak gelişmeleri tetikler. Tarık her ne kadar Nehir’e bu kadar büyük bir kötülük yapmak istemese de Bahar’ın elinde Tarık büyük bir kozdur ve Bahar bu kozu Meryem sayesinde sonuna kadar kullanmak istemektedir. Son bölümde bütün planları alt üst eden Zahra ise Meryem’in abisinin ölümü hakkındaki gerçekleri öğrenmesini engellemeye çalışmaktadır. Hemen herkesin kendi planını uygulamaya çalıştığı Baraj bu akşam yine entrikalı ve gerilimli bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Baraj bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de 27. Bölümüyle ekranlara geliyor.

16-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar