Baraj 3. Bölüm İzle!

Baraj 3. Bölüm İzle!
Baraj 3. Bölüm İzle; 1 Eylül Salı 3. Bölümüyle ekrana gelen Baraj Dizisinin 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 3. Bölüm İzle; Feyyaz duman, Biran Damla yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un oyuncu kadrosunda yer aldığı ve geçtiğimiz sezonun ortalarında seyirciyle buluşan ve oldukça güçlü bir giriş yapan Baraj Dizisi yeni sezonun ilk bölümü olan 3. Bölümle bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Koronavirüs sebebiyle geçtiğimiz sezon güçlü bir giriş yapmasına rağmen yeterli yayın imkanı bulamayan ve sezon arasına giren dizi Türk Sinemasının güçlü filmlerinden biri olan ve başrolünde Türkan Şoray ile Tarık Akan’ın rol aldığı Baraj Filminden diziye uyarlanmış durumda. Bir baraj inşaatında çalışan bir mühendis ve insanları dolandıran güzel bir kızın arasında yaşanmaya başlayan ve ancak burda da gerçeğe dayanmayan gelişmelerin yaşandığı Baraj dizisi seyirci tarafından heyecanla beklenen yapımlardan biri. Dizinin yeni sezon ilk bölümü olan 3. Bölümü izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj Son Bölüm’de Neler Yaşandı?

Nehir bir süredir telefonda mesajlaştığı Nazım’ı görmek için Baraj inşaatına gitmiştir. Nazım kendi fotoğrafı yerine İstanbullu denilen Tarık’ın fotoğrafını Nehir’e göndermiştir. Nehir Tarık’ı Nazım sanarak ona aşık olmuş ve geldiği baraj inşaatında bir süre daha kalmaya karar vermiştir. Bu sırada Nazım gözünün önünde sevdiği kadınla birlikte olan ve kendisine adeta bir işçi gibi davranan Tarık’a fena bilenmektedir. Tarık ise Nazım’dan daha önce baraj inşaatında yaşadıklarının intikamını almaya kararlıdır ve ayrıca Nehir’le birlikte olmak onun da hoşuna gitmiştir. Nehir Tarık’ı Nazım sanmakta ve ona her geçen an daha da bağlanmaktadır. Bu durum Nazım’ı rahatsız etmektedir.

Baraj 3. Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlayan ve sadece iki bölüm yayınlanan Baraj Dizisi sezonu bu akşam 3. Yeni bölümüyle açıyor. Baraj inşaatında bir süre daha kalmak isteyen Nehir’in bu kararı Nazım’ı zora sokmaktadır. Nazım söylediği yalan yüzünden tam bir çıkmazdadır. Ya her şeyi Nehir’e itiraf edecek ve belki Nehir’in kendisini beğenmemesi yüzünden ilişkileri bozulacaktır ya da Tarık’ın kendisinin yerine geçmesini ve Nehir’le birlikte olmasına sessiz kalacaktır. Tarık ve Nehir ise bu sırada ilişkilerini ilerletmektedirler. Aralarında güçlü bir duygusal ilişki başlarken Nehir’i arayan ve birlikte çalıştıkları Zerrin Nehir’in peşinden baraj inşaatına gider. Öbür taraftan Nazım ve Tarık bir anlaşmaya varırlar. Nazım Tarık’a masa başı bir iş verecek ve ona müdahale etmeyecek, karışmayacaktır. Bunun karşılında Tarık Nehir’in kendisinden uzak tutacak şekilde davranacaktır. Böylece Nazım uygun bir anda tüm gerçeği artık iyice bağlandığı Nehir’e itiraf edebilecektir. Ancak planlar başka gerçekler başkadır.

Baraj dizisinin 3. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili bilgileri edinmek için bizi takip etmeye devam edin.

01-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar