Baraj 33. Bölüm İzle

Baraj 33. Bölüm İzle
Baraj 33. Bölüm İzle; 30 Mart Salı akşamı 33. Bölümüyle ekrana gelen Baraj Dizisinin yayınlanan 33. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 33. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Feyyaz Duman, Biran damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk, Tuna Orhan ve Hira Su Yıldız2ın rol aldığı Baraj bu akşam 33. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve Salı akşamlarının sevilen dizilerinden biri olan Baraj her bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Türk Sineması’nın Baraj Adlı filminden uyarlanan dizi bu sezon hikayesinde yaşadığı değişikliklerle yeniden seyircisini ekrana çekmeyi başarırken bölümlerinde daha çok entrika ve hırsı ön planda tutuyor. Dizinin düzelmeye başlayan reytingleriyle gelecek sezon yayınlanıp yayınlanamayacağı ise şimdilik bilinmiyor. Baraj bu akşam saat 20.00’da 33. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında.

Baraj Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv’nin Salı akşamlarının sevilen dizisi Baraj yayınlanan son bölümde oldukça heyecanlı anlara sahne oldu. Nehir’in Nazım’a söylediği hamileyim yalanının kısa sürede ortaya çıkması ikili arasında gergin bir ortam oluştururken Nazım Nehir ve Bahar arasında kalmaktan ve bu ikilinin yalanlarından bıkıp usanmıştır. Sonunda Mert’i de alarak onlardan uzaklaşır. Bu arada Halit’in annesinin gelmesi Tarık, Zahra ve İbrahim’i iyice zor duruma düşürmüştür.

Baraj 33. Bölümde Neler Yaşanacak?

Türk Sineması’nın Baraj adlı filminden uyarlanan Baraj Dizisi Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden biri olarak ekrana gelmeye devam ediyor. Dizi bu sezon ikinci sezonunda ve reytinglerde de oldukça iyi durumda. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 33. Bölümünde heyecanlı anlar seyirciyi bekliyor. Bahar’ın intikam hırsıyla hareket etmesi sonunda nehir büyük bir tehlike atlatmıştır. Nazım’ın Nehir’in hayatını kurtarması ise ikili arasında yeniden başlayacak sıcak bir ilişkiyi tetikleyecektir. İkili birbirine duydukları duyguları samimi bir dille itiraf ederler. Bahar ise Nehir’in başına gelenlerden dolayı zor durumdadır ve bunları saklamaya çalışır. Ancak Azra’nın geçmişinin Bahar’ı yakalaması ve Mert’in kaçırılması Bahar’ı oldukça hassas bir duruma düşürmüştür. Bu arada Tarık, Zahra ve İbrahim adeta köşeye sıkışmış durumdadırlar. Üçlü Meryem’in cesedi, Halil’in öldürülmesiyle suçlanmaları sebebiyle adeta hayatlarının en zor anlarını yaşamaktadırlar. Baraj bu akşam ekrana gelecek 33. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor.

30-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar