Baraj 6. Bölüm İzle!

Baraj 6. Bölüm İzle!
Baraj 6. Bölüm İzle; 22 Eylül Pazartesi 6. Bölümüyle ekrana gelen Baraj Dizisinin 6. Bölümünü tek parça ful canlı izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 6. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin rol aldığı Baraj Dizisi Pazartesi akşamı 6. Bölümüyle Fox Tv’de ekranlara geliyor. Bu sezon ikinci sezonuna başlayan ve her bölüm daha da heyecanlanan hikayesiyle seyirciyi etkisi altına almayı başaran reytingi yüksek yapımlardan Baraj bu akşam yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara geliyor. Bir yalan üzerine inşa edilmeye çalışılan hayatların bir süre sonra bu yalanın altında kalmasını ve her geçen zaman daha da sıkıntılı bir hal almalarını anlatan dizi aynı zamanda Türk Sinemasının kült yapımlarından Baraj Filminden uyarlanmış durumda. Baraj bu akşam yayınlanacak 6. Bölümünde yine seyirciye nefessiz izleyecekleri bir bölüm sunuyor.

Baraj Dizisi Son Bölümde Neler Yaşandı?

Nazım Usta söylediği yalandan dolayı pişmandır ve bu yalan artık sadece Tarık’la ikisi arasında değildir. Yalanı baraj inşaatında çalışan biri daha öğrenmiştir. Nazım Usta bu yalandan kurtulmanın yollarını ararken her geçen an daha da batmaktadır. Tarık ise sonunda kendisine hapishane gibi gelen Baraj inşaatından kurtulmuş ve bir kamyonun kasasında İstanbul’un yolunu tutmuştur. Ancak bu sefer hiç tahmin etmediği bir şekilde Nehir’i aklından çıkaramamaktadır. Tarık Nehir’den etkilenmiş ve onu sevmeye başlamıştır. Bu durum bütün planları alt üst eder.

Baraj 6. Bölümde Neler Yaşanacak?

Nehir yeniden Zerrin ve Ekrem’in zoruyla bir kişiyi daha dolandırmak üzere harekete geçmiştir. Dolandıracakları kişi kaldıkları otelin sahibinin oğludur. Nehir planları yapıp dolandıracağı kişiyle buluşurken Nazım Usta da otele gelir. Nehir Nazım Ustaya görünmemek için elinden geleni yapmaktadır. Nazım Usta ise Nehir’le buluşmak ve ona tüm gerçeği anlatmak niyetindedir. Otelde bir kaçma kovalamaca yaşanırken Nehir sonunda Nazım’ı atlatır. Bu arada Tarık Nehir’le vakit geçirmek için yanıp tutuşmaktadır. Fakat Tarık’ın bu yaptıkları ve Nehir’le vakit geçirmeleri hem kendini hem de Nehir’i büyük bir tehlikeye atmaktadır. Bu sırada nehir peşindeki iki adamdan kaçmak ve onlara yakalanmamak için uğraşmaktadır. Nehir iyice zor durumda kalmıştır. Bir yandan otel sahibinin oğlunu dolandıran kızı, bir yandan peşindeki adamlardan kaçan kızı ve bir yandan da Tarık’la olan gerçek kimliğini yaşamak zorundadır. Bu üç hayatı yaşamaya çalışırken Nazım Usta Nehir’in yalanlarını öğrenir. Ancak Nazım Usta kendi yalanı altında her an daha da ezilmektedir. Baraj bu akşam yayınlanacak 6. Yeni bölümüyle seyirciye bir heyecan kasırgası estirmek niyetinde.

Baraj Dizisinin 6. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

22-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar