Baraj 8. Bölüm İzle!

Baraj 8. Bölüm İzle!
Baraj 8. Bölüm İzle; 6 Ekim Salı akşamı 8. Bölümüyle ekrana gelen Baraj Dizisinin 8. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 8. Bölüm İzle; Başrollerinde Feyyaz Duman, Biran damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un yer aldığı Baraj Dizisinin 8. Bölümü Salı akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezon başlayan dizilerden biri olan ve Türk Sinemasının en önemli yapıtlarından Baraj Filminden uyarlanan dizi yayına iddialı başlamasına rağmen özellikle bu sezon umduğunu pek bulamıyor. Seyircinin geçtiğimiz sezona geçen daha az takip ettiği dizide hikaye ise her bölüm daha bir gerilimli ve heyecanlı hale geliyor. Bu akşam yayınlanacak bölümde pek çok soru işaretinin cevap bulacağı ve seyircinin diziyi nefessiz takip edeceği tahmin ediliyor.

BARAJ DİZİSİ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv’nin iddialı yapımlarından olan ve başrollerinde feyyaz Duman’ın bir baraj inşaatında Nazım Usta karakteriyle seyirci karşısına çıktığı ve bir yalan üzerine bina edilmeye çalışan bir hikaye ele alınıyor. Dizi özellikle yayınlanan son bölümünde adeta pek çok sürprizi bir anda açık ederek seyircinin bütün ilgisini diziye çekmeye çalıştı. Nehir’in kimliği ortaya çıktı, Nazım Usta yerine geçen Tarık ortaya çıktı ve pek çok soru işareti sorularla ortada kaldı. Bakalım bu bölüm dizide neler olacak?

Baraj Dizisi 8. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Nehir ve Tarık arasındaki ilişki artık iyice ortaya çıkmıştır ev bu durum Nazım Ustayı adeta deliye döndürmektedir. Bu duruma daha fazla dayanamayan Nazım Usta Nehir’e yine gizli bir şekilde internet sitesinden mesaj yazarak bütün gerçekleri itiraf eder. Nehir henüz mesajı görmemiştir ama görmesi an meselesidir. Tarık Nehir’den artık kendini koparamamaktadır. Ancak Tarık ne yana baksa sıkışmış durumdadır. Bir yanda hamile kalan Zehra diğer yanda Kemal Beyi’in kızı. Tarık artık çaresiz kalmıştır. Tam bu sırada tüm baraj çalışanlarının davet edildiği bir organizasyon düzenlenir. Bu organizasyonda Tarık davetliler arasında yer alan zerrin’den Nehir’in dolandırıcı olduğunu öğrenir. Tarık bu durum karşısında yıkılmıştır. Öfkeyle Nehir’in yanına gider ve Nazım Usta olmadığını itiraf eder. Ayrıca Nehir’e karşı çok sert konuşur. Yıkılan Nehir bir anda karşısında Nazım Usta’yı bulur. İkili arasında ne olacaktır? Nazım Usta gerçeği itiraf edecek midir? Nehir’in tepkisi ne olacaktır? Bütün bu soruların ve daha fazlasının cevabı bu akşam ekrana gelecek Baraj Dizisinin 8. Bölümünde yanıt buluyor.

06-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar