Baraj 9. Bölüm İzle!

Baraj 9. Bölüm İzle!
Baraj 9. Bölüm İzle; 13 Ekim Salı akşamı 9. Bölümüyle ekrana gelen Baraj Dizisinin 9. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 9. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un yer aldığı Baraj Dizisi 9. Yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Türk sinemasının en başarılı filmlerinden biri olan Baraj’dan uyarlanan ve geçtiğimiz sezon başlayan Baraj dizisi kendisiyle ilgili bir yara izinden utanan ve internette tanıştığı bir kıza kendisi diyerek başka birinin fotoğrafını gönderen Nazım Usta ve Nazım ustanın aşık olduğu kız olan Nehir’in hikayesini ele alıyor. Her ne kadar karşılıklı yalanlarla ilerlese de son bölümlerde bu yalanların bir bir açığa çıkmasıyla iyice gerilen hikayeyi takip eden seyirci oldukça meraklanmış durumda. Baraj dizisinin yeni ve heyecanlı bir bölümü bu akşam ekranlara geliyor.

Baraj Son Bölümde Neler Yaşandı!

Baraj çalışanları için düzenlenen geceye gelen Nazım usta artık Nehir’le ilgili bütün gerçekleri öğrenmiştir. Nehir’de Tarık’tan Nazım usta olmadığını öğrenir. Üstelik Tarık kendisine yalan söyleyen Nehir’e çok sert çıkmış ve onu suçlayıcı ifadeler kullanmıştı. Tarık aynı zamanda yaşadıkları sebebiyle oldukça sıkıntılı bir duruma girmişti. Nehir duydukları karşısında yıkılırken yardımına yine Nazım Usta yetişmişti.

Baraj Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv’nin heyecanla izlenen dizisi Baraj bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekranlara geliyor. Dizide bu akşam gerçekleri öğrenen Nehir Nazım’a çok kızmıştır. Nehir Nazım’a bir daha onu asla görmek istemediğini söyler. Nazım ise Nehir’in dolandırıcılık suçundan arandığını örenmiştir. Nehir’i polislerin elinden son anda kurtarır. Nazım usta Nehir’i ormanda kendisine ait bir kulübede saklar ve burada ikili arasında büyük bir yüzleşme gerçekleşir. Öbür taraftan Tarık Kemal Bey’in kızı Fulya’nın baraj inşaatına gelmesine şaşırmıştır. Kemal Bey Tarık’ı akşam yemeğine davet eder. Yemek sırasında Fulya ve ailesinin evlilik baskısı Tarık’ı bunaltmıştır. Nehir’i aklından çıkaramayan Tarık onu aramaya karar verir ve Nazım’ın onu sakladığı kulübede bulur. Nehir’den af dileyen Tarık ona aşık olduğunu söyler. Nehir ise kararsızdır ve Nazım Usta ile Tarık arasında bir karar vermek zorunda kalır.

Baraj Dizisinin 9. Bölümünü tek parça izlemek için canlitv.com adresini takip edebilir ve diziyle ilgili gelişmelere yine bu siteden ulaşabilirsiniz.

13-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar