Baraj'ın Kanalı ve Yönetmeni Belli Oldu!

Baraj'ın Kanalı ve Yönetmeni Belli Oldu!
2020 yılı için hazırlıklarına başlanılan ve seyircide büyük bir heyecan uyandıran Baraj Filminin dizi uyarlaması için Fox Tv ile anlaşıldığı açıklandı. Detaylar haberimizde!

Son zamanlarda yapımcılar dizi projeleri için sıfırdan proje geliştirmek ve hazırlamak yerine daha önce denenmiş ve başarılı olmuş, yerli ya da yabancı dizi ya da filmlerin uyarlamalarını hazırlamaya başladılar. Bunda kısırlaşan dizi hikaye ve konularının artık seyirci tarafından fazla seyredilmemesi ve çok yoğun emek ve para harcanarak yayına giren dizilerin daha üç dört bölümde final yapması bahane olarak gösterilse de aslında temel sebep yapımcıların risk almaması olarak görülüyor. Özellikle bu sezon pek çok uyarlama dizi kanallarda yer bulup yayınlanırken sırada başka yapımların olduğu da görülüyor. Bu yapımların başında adı geçtiğimiz sezonda kulislerde konuşulan ancak son anda yapılmasından vazgeçilen Türk Sineması'nın kült filmlerinden Baraj Filmi geliyor. İşte detaylar!

Baraj Filmi Dizi mi Oluyor?

1970'li yılların ikinci yarısında yapılan ve sinema severlerin ve seyircinin hayran olduğu filmlerin başında geliyor Baraj Filmi. Filmin başrolünde usta sanatçı Türkan Şoray, Tarık Akan rol alırken film, bir barajın yapımında ustabaşı olarak çalışan Nazım'ın genelevde çalışan Aysel ile olan aşklarını konu alıyor. Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın inanılmaz bir performans sergilediği film geçtiğimiz sezon da Medyapım ve Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal tarafından gündeme alınmış ancak cast çalışmaları sırasında projeden vazgeçilmişti. Projenin yeniden gündeme alındığı ve yine Medyapım ile Yağmur Ünal tarafından hazırlanacağı açıklanırken bu sefer dizinin mutlaka hazırlanacağı kulislerde konuşuluyor. 2020 yılı için hazırlıklarına başlanılan dizinin yayıncı kanalı olarak Fox Tv ile anlaşıldığı açıklandı. 

Baraj'ın Yönetmeni Kim Olacak?

1970li yılların kült filmlerinden olan Baraj 2020 sezonu için Medyapım tarafından yeniden gündeme alınırken Filmde rol alan Usta Oyuncu Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'ın Medyapımla birlikte projeyi hayata geçirmek için yoğun bir şekilde çalıştığı haberleri filmi dizi olarak ekranda görmek isteyen seyirciyi heyecanlandırmış durumda.

Dizinin hazırlıklarına başlandığı açıklanırken dizinin yönetmen koltuğunda aynı zamanda filmi diziye uyarlamaya çalışan Hasan Tolga Pulat'ın oturacağı açıklandı. Cast çalışmalarına başlanılan dizi için ilk başta usta oyuncu Nebahat çehre ile görüşmelere başlandığı gelen bilgiler arasında. Bakalım bu sefer talihsizliklerin üstesinden gelinip Baraj Tv'ye aktarılabilecek mi? Gelişmeleri sizlere bildirmeye devam edeceğiz.  

19-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar