Barbaroslar Dizisi’nde Meryem’i Hangi Oyuncu Canlandıracak?

Barbaroslar Dizisi’nde Meryem’i Hangi Oyuncu Canlandıracak?
TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen dönem dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Dizisinde Meryem karakterini güzel oyuncu Cemre Gümeli canlandıracak.

TRT 1ekranlarında yayınlanan ve ES Film tarafından hazırlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı her hafta Perşembe akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Yüksek bütçeli büyük bir prodüksiyona sahip olan dizi Osmanlı Devleti zamanında Akdeniz’e hakim olmaya çalışan ve daha sonra Osmanlı Devleti bünyesine girecek olan Barbaros Kardeşlerin hikayesini anlatıyor. Oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi özellikle aksiyon sahneleriyle seyirciyi ekrana kilitliyor. Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikiciler ve Caner Topçu’nun bulunduğu dizide özellikle son haftalarda Ulaş Tuna Astepe’nin hayat verdiği Hızır’a Meryem adlı bir partnerden bahsediliyordu. Dizide de adı geçen Meryem’in sonunda hikayeye dahil olacağı ortaya çıktı ve Meryem Karakterini canlandıracak isim belli oldu.

Cemre Gümeli Meryem Oldu

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı TRT 1 ekranlarında bu sezon başlayan ve adından sıkça söz ettiren üst düzey yapımlardan biri olarak dikkatleri çekiyor. Dizide birbirinden ünlü isimler yer alırken diziye son olarak Ulaş Tuna Astepe’nin partneri Meryem karakteri olarak genç ve güzel oyuncu Cemre Gümeli dahil oldu. Dizide Cemre Gümeli Meryem karakterine hayat verecek. Dizide Meryem tehlike geldiği anda yırtıcı bir savaş kızı olabilen astronomi, tabiat şifacılığı, kadim yazıları ve işaretleri çözebilme gibi ilginç ilimlere vakıf bir genç kız olarak seyirci karşısına çıkacak. Meryem küçükken ailesi öldürülmüş ve kendisi sağ kalan abisiyle esir pazarında satılmıştır. Aşk işlerine hiç bulaşmayan Meryem Hızır’la tanıştıktan sonra zorlu bir gönül yolculuğuna çıkacaktır. Diziye yeni bir soluk getirmesi planlanan Meryem karakteri uzun süredir dizide bahsediliyordu ve seyirci tarafından da merakla bekleniyordu. Meryem’in önümüzdeki haftalardan itibaren seyirciyle buluşması bekleniyor.

Cemre Gümeli Kimdir?

Genç ve güzel oyuncu Cemre Gümeli 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra oyunculuk yapmaya karar veren güzel isim ilk olarak Tatlı İntikam adlı dizide rol almıştır. Cemre Gümeli’nin rol aldığı yapımlardan bazıları ise şunlardır; Elimi Bırakma, Servet, Tatlı İntikam.

15-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar