Yılmaz Erdoğan Organize İşler’i Disney Plus’a Çekecek

Yılmaz Erdoğan Organize İşler’i Disney Plus’a Çekecek
Yakında Türkiye yayınları başlayacak olan dijital medya platformu Disney Plus bir bomba isimle daha anlaşmaya vardı. Yılmaz Erdoğan Organize İşler’i Disney Plus’a çekecek.

Yakın bir zaman içinde Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olan dijital medya platformu Disney Plus tam anlamıyla sektöre bomba gibi düştü. Hemen her gün yeni bir ünlü isimle anlaşan ve projeler geliştiren Disney Plus şimdiden sektörü domine eden bir yapıya büründü. Pek çok başrol oyuncusunu ve yapımcıları bünyesine katan Diney Plus bu yönüyle halen yayında olan dijital yayın platformlarının da geleceğini belirleyecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Cansu Dere ile de anlaşan dijital yayın platformu daha önce de Halit Ergenç, Kenan İmirzalıoğlu, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Şahan Gökbakar gibi isimleri bünyesine katmış ve projeler hazırlamaya başlamıştı. Disney Plas son olarak bu güne kadar yaptığı işlerle adından söz ettiren, oyuncu, yazar ve yönetmen Yılmaz Erdoğan’la da anlaşmaya vardı. Disney Plus için Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler yapımını üç sezon dizi olarak çekeceği öğrenildi.

Yılmaz Erdoğan’la Üç Sezonluk Anlaşma

Türkiye yapılanmasında sona gelen ve yakın bir zamanda yayına başlayarak seyirciye içerik sunmaya başlayacak olan Disney Plus’un atakları bitmek bilmiyor. Sektörü adeta domine etmeye başlayan platform şimdi de Türkiye’nin en iyi yazarlarından ve oyuncularından biri olan Yılmaz Erdoğan’la anlaştı. Ünlü isimle üç sezonluk Organize İşler dizisi için anlaşmaya varan platform için Yılmaz Erdoğan ayrıca iki tane de film yapacak. Sektöre bomba gibi düşen bu gelişmeyle birlikte Disney Plus’ın başlayacağı tarih de merakla beklenmeye başlandı.

İki Film Yapacak

Disney Plus ile anlaşmaya varan Yılmaz Erdoğan geçtiğimiz günlerde Organize İşler’i dizi yapacağını açıklamış bu ve bu açıklama sektörde bomba etkisi yaratmıştı. Yayıncı kanalı belirtmeyen Yılmaz Erdoğan’ın ardından bu kanalın hangisi olacağı yönünde meraklı bir bekleyiş başlamıştı. Sonunda Yılmaz Erdoğan’ın anlaşmaya vardığı kanalın Türkiye’ye yeni girecek ve yakında yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus ortaya çıktı. Kanal için ayrıca Erdoğan’ın iki tane de sinema filmi çekeceği ve bu filmde yabancı oyuncular da dahil olmak üzere üst düzey oyuncularla çalışacağı öğrenildi. Seyirciyi oldukça heyecanlandıran bütün bu gelişmeler sonrası Disney Plus’ın Türkiye yayın tarihi merakla beklenmeye başlandı.

12-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar