Barış Falay’ın Yeni Karakteri Çok Konuşulacak

Barış Falay’ın Yeni Karakteri Çok Konuşulacak
Son olarak Menajerimi Ara dizisinde televizyon seyircisiyle buluşan Barış Falay Ömer dizisi ile el sıkıştı. Oyuncu Ömer dizisinde camii imamını canlandıracak.

Dizi ve sinema filmlerinin başarılı oyuncuları arasında yer alan ve her dönem farklı ve aykırı karakterlerle gündeme gelen başarılı oyuncu Barış Falay yeni dizisi ve yeni karakteri ile de çok konuşulacak. Star Tv ekranlarında yayınlanacak ve OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren Ömer dizisi ile el sıkışan oyuncu bu dizide bambaşka bir karakter ile seyirci karşısına çıkacak. Ünlü oyuncu son olarak Menajerimi Ara dizisinde bir oyuncu ajansında çalışan oyuncu menajeri olarak seyirci karşısına çıkmıştı. Barış Falay daha önce ise kendisinin tanınmasını sağlayan Ezel adlı dizide Kerpeten Ali karakterine hayat vermişti. Usta oyuncu şu sıralar hazırlıkları süren Ömer adlı dizide ise bambaşka bir karaktere hayat verecek. OGM Pictures tarafından hazırlanan Ömer dizisinde Barış Falay bir camii imamını canlandıracak.

Ömer Dizisinde Cami İmamı Olacak

Star Tv ekranları için hazırlanan ve yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan Ömer Dizisi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Başrolünde genç oyunculardan Selahattin Paşalı’nın Ömer karakteriyle seyirci karşısına çıkacağı dizide usta oyuncu Barış Falay da yer alacak. Yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu dizide Barış Falay, Ömer’in (Selahattin Paşalı) babası camii imamına hayat verecek. Bu karakterle seyirciyi de şaşırtacak olan Barış Falay ve Selahattin Paşalı’ya ek olarak dizide Gülçin Kültür Şahin ve Merve Dizdar’da yer alıyor. Yakında hazırlıkları ve cast çalışmalarının tamamlanması beklenen dizinin aralık ayı içinde sete çıkması ve 2023 yılında da ekrana gelmesi bekleniyor.

Barış Falay Kimdir?

Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer alan ünlü oyuncu Barış Falay özellikle Ezel dizisi ile tanınmıştır. Oyuncu 9 Nisan 1972 yılında Balıkesir’de dünyaya gelmiş ve ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Barış Falay 2 yıl Ankara Devlet Tiyatrosunda çalıştıktan sonra dizi ve filmlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun bugüne kadar yer aldığı yapımlar arasında

·         Çiçek Taksi

·         Bizim Çocuklarımız

·         Tatlı Hayat

·         Yarım Elma

·         Dadı

·         Aliye

·         Çemberin Dışında

·         İstanbul Çocukları

·         Ezel

·         Al Yazmalım

·         Medcezir

·         Paramparça

·         Menajerimi Ara

·         Şeytanın Papucu

·         Kirpi

·         Ya Sonra ve

·         Sen Ben ve Lenin yer almaktadır.

28-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar