Uğur Güneş'li Avcı dizisinin adı değişti

Uğur Güneş'li Avcı dizisinin adı değişti
Bozdağ Film tarafından hazırlanan bir askeri proje olan Avcı dizisinin adı yayınlanan ilk fragmanla birlikte Al Sancak olarak değişti.

Uzun süredir hazırlıkları süren Bozdağ Film tarafından hazırlanan Al sancak Dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Hazırlık süreci boyunca Avcı adı ile anılan ve bu adla da yayınlanacağı tahmin edilen dizi son anda yayına girerken ad değiştirdi ve fragmanını Al Sancak olarak yayınladı. Ünlü oyuncu Uğur Güneş’in başrolünde yer aldığı ve pek çok ünlü ismin yer aldığı dizi bir askeri proje olarak ekrana gelecek. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak dizi uzun süredir hazırlık çalışmasını ve çekimlerini sürdürüyordu. Yönetmen koltuğunda Can Emre’nin oturduğu Al Sancak dizisi TRT 1’in büyük önem verdiği ve reyting beklediği yapımlar arasında yer alıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin de destek verdiği dizide bir askeri timin vatanları için verdiği mücadele ekrana taşınıyor. Özel kuvvetlere bağlı timin canları pahasına ülkeleri için verdiği mücadelenin hikayesinin anlatıldığı dizinin yayınlanan fragmanı oldukça uzun ve görsel yönden etkileyici bulundu. Dizinin çok yakında TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

Al Sancak Yakında TRT 1’de

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve uzun süredir hazırlıkları süren eski adıyla Avcı yeni adıyla Al Sancak dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı ve seyirciden tam not aldı. Can Emre tarafından yönetmenliği yapılan ve Atilla Engin tarafından senaryosu yazılan dizinin ilk fragmanı yayınlanmaya başlandı. Oldukça uzun bir tanıtım yayınlanan dizide özel bir timin verdiği mücadeleden ve zorlu şartlardan kesitler seyirciye sunuldu.  Yakında ibaresiyle yayınlanan fragmanda özellikle Uğur Güneş’in komutasında timin görsel ve operasyonel olarak göz kamaştıran anları seyirci tarafından oldukça beğenildi ve dizi heyecan ve merakla beklenmeye başlandı. Dizinin “birileri var, mazluma merhamet eden, bozuk dünya düzenine adalet getiren birileri” sloganı ise oldukça sevildi.

Al Sancak Dizisi Oyuncuları Kimler?

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Al Sancak dizisi birbirinden ünlü isimlerden oluşan kadrosuyla göz kamaştırıyor. Dizinin kadrosunda yer alan oyuncular arasında, Uğur Güneş, İdris Nebi Taşkan, Emre Dinler, Tezhan Tezcan, Gülsim Ali İlhan yer alıyor. Tanıtımları yayınlanmaya başlayan Al sancak adlı dizinin çok yakında TRT 1 ekranlarında yayına başlaması bekleniyor.

28-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar