Ezgi Avcı Boşandı

Ezgi Avcı Boşandı
Magazin basını bugün bir boşanma haberini sayfalarına taşıdı. Bir dönem Survivor yarışmasında da yarışan Miss Turkey 2013 üçüncüsü olan Ezgi Avcı boşandı.

Adını ilk önce Miss Turkey 2013 yılında yapılan güzellik yarışmasıyla duyuran ve bu yarışmada Türkiye 3. güzeli seçilen Ezgi Avcı daha sonra Survivor yarışmasında yarışmacı olarak yer almış ve bu yarışmada gösterdiği performansla da adını geniş kitlelere duyurmuştu. Ünlü ve güzel isim daha sonra Karadağlı basketbolcu Nemanja Drusiric ile 2020 yılında evlenmişti. Ünlü çiftin aralarında geçimsizlik olduğu magazin basınına zaman zaman yansırken Ezgi Avcı bundan birkaç ay önce eşiyle olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırmıştı. Çift daha sonra şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanmak için mahkemeye başvurmuştu. Çiftin görülen davası beş dakika sürdü ve bir yıllık evli olan çift yollarını ayırdı.

Mahkeme Beş Dakka Sürdü

2020 yılında Karadağlı basketbolcu Nemanja Drusiric ile hayatını birleştiren 2013 Türkiye 3. Güzeli ve Survivor yarışmacısı Ezgi Avcı resmen boşandı. Aralarında fikir ayrılığı olduğunu belirten ve şiddetli geçimsizlik sebebiyle mahkemeye başvuran çiftin davası beş dakika sürdü. Bu beş dakikanın sonunda Ezgi Avcı ile Nemanja Drusiric mahkeme salonundan ayrılmış olarak çıktı. Daha önce Ezgi Avcı sosyal medya hesabından eşiyle olan fotoğraflarını kaldırmıştı. Ünlü çift geçtiğimiz haftalarda İstanbul Aile Mahkemesine başvurarak anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini belirten dilekçeyi vermişlerdi. Verilen dilekçede eşiyle aralarında fikri uyuşmazlık yaşandığını belirten Ezgi Avcı bu birlikteliklerinden çocuklarının olmadığını ve boşanma konusunda anlaşmaya vardıklarını belirtmişti. Mahkemede görülen davaya birlikte katılan çiftin davası beş dakika sürdü ve çift bu sürenin sonunda resmen boşandı. Mahkemenin verdiği karara göre Karadağlı Basketbolcu Nemanja Drusiric Ezgi Avcı’ya ayrıca 10 Bin Euro ödemesine hükmetti.

Ezgi Avcı Kimdir?

2013 Miss Turkey 3.Güzeli olan Ezgi Avcı 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından katıldığı güzellik yarışmasında 3. Olan Ezgi Avcı yarışmadan sonra mankenlik yapmaya başlamıştır. Daha sonra üniversite eğitimini tamamlayan Ezgi Avcı Survivvor 2016 yarışmasında Ünlüler takımında yer almıştır. Ünlü isim yarışmada gösterdiği performansla geniş kitleler tarafından tanınmıştır. Ünlü isim yaklaşık 3 yıllık bir birlikteliğin ardından 2020 yılında Nemanja Drusiric ile evlendi. 2021 yılında ise resmen boşandı.

26-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar