Başrol oyuncuları Yaralı Kuşlar dizisini anlattı

Başrol oyuncuları Yaralı Kuşlar dizisini anlattı
Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni günlük dizi Yaralı Kuşlar'ın konusu nedir? Dizinin başrol oyuncuları Gizem Arıkan ve Ali Yasin Özegemen diziyi ve rollerini anlattı.

Oyuncu kadrosu; Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı ve Cemre Melis Çınar gibi oyunculardan oluşan Yaralı Kuşlar dizisi 1 Nisan Pazartesi günü yayınlanmaya başlamış olup hafta içi her gün 16:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacaktır. Stellar Yapım imzalı diziyi Cem Tabak yönetiyor. 

Yaralı Kuşlar'ın Meryem'i Gizem Arıkan başrol oyuncusu olmanın heyecanını ve yeni dizisini şu sözlerle anlatıyor: “Kariyerim için çok güzel bir işe adım attığımı düşünüyorum. Çok heyecanlıyım. Yaralı Kuşlar'ın bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok güzel bir senaryoya ortak olduk. İçimizden bir hikaye, herkesin kendinden bir parça bulabileceği sıcak samimi bir yapım. Burası bana ciddi anlamda okul gibi oldu. İşini çok iyi yapan bir ekiple çalışıyoruz. Yönetmenlerimiz başta olmak üzere bütün ekip gerçekten çok yardımcı oluyor. Kamera arkasında da ciddi anlamda bir emek var. Meryem'in hikayesine ortak olan bütün güzel yürekli ekibimize teşekkür ediyorum. En çok da hayatına girdiğim Meryem'e, bana çok güzel duygular hissettirdiği için çok teşekkür ediyorum. Umarım bizi izleyenler de beğenirler. Güzel enerjimiz onlara da geçsin.”

Dizide varlıklı bir genç olan Levent karakterininin sahibi Ali Yasin Özegemen ise karakteri için şunları söyledi: “Tabii bütün ekip gibi ben de çok heyecanlıyım. Çok çalışıyoruz ve ekip olarak, olağanüstü güzel bir enerji var setimizde. Güzel şeyler başarabilmek için çok çabalıyoruz. Hep tabiri caizse uçarak geliyorum sete. Çünkü hikayeyi ve karakterim Levent’i çok sevdim. Yaşadığı olayları içimde hissettim. Levent benden çok daha güçlü bir adam. Yaşadığı şeyleri ben kaldıramayabilirdim. Sevdiğim işi, sevdiğim ekiple yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Umuyorum ki bu güzel enerji seyircimize de geçer. Biz “Yaralı Kuşlar”ı çok sevdik; izleyenlerin de çok seveceğini düşünüyorum. Hafta içi her gün sizlerle buluşmaktan mutluluk duyacağım.” 

YARALI KUŞLAR KONUSU

Yıllar önce kaçırılmış ve ailesinden uzak bambaşka bir dünyaya bırakılmış küçük Ömer, Meryem'i ablası bilir. Meryem hapisten yeni çıkan üvey babasının istismarlarına maruz kalan hem çalışıp hem okuyan genç bir kızdır. Öte yandan Ömer'i yıllardır arayan babası farkında olmadan oğlu ve Meryem'in karşısına çıkacaktır. Fedakar Meryem'in hem kardeşi hem aşkı için vereceği savaş izleyiciyi heyecan dolu bir hikayeye sürükleyecektir.

02-04-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar