Bay Yanlış 2. bölüm izle

Bay Yanlış 2. bölüm izle
Bay Yanlış 2. bölüm izle! FOX TV'nin yeni dizisi Bay Yanlış, 2. bölümüyle ekrana geldi. 3 Temmuz Cuma günü yayınlanan bölümü izlemek için detaylar.

Bay Yanlış 2. bölüm izle! FOX TV ekranlarının yeni dizisi Bay Yanlış, 3 Temmuz Cuma akşamı 2. bölümüyle ekrana geliyor. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrolleri paylaştığı dizi geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelmiş ve pek çok farklı geri dönüş almıştı. Bay Yanlış dizisinin yeni bölümü HD ve tek parça olarak nasıl izlenir? Yeni bölümü izlemek için sayfayı aşağı kaydırın.

Bay Yanlış 2. bölüm izle

Bay Yanlış izleyicileri sevdikleri dizinin yeni bölümünü nereden izleyebileceğini merak ediyor. Milyonlarca izleyiciyi televizyon karşısına geçiren Bay Yanlış dizisi yaz döneminin en çok izlenen yapımları arasında yer alacağa benziyor. Bay Yanlış dizisinin 1. bölümü milyonlarca izleyici tarafından izlendi. İnternet üzerinden de milyonlarca izleyici izledi. Yeni bölümü de bir o kadar kişi internet üzerinden izleyecek. Yeni bölüm televizyonda ekrana geldikten hemen sonra internet üzerinden izlenecek. Siz de yeni bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Bay Yanlış 2. bölüm özeti

Ezgi daha önce yaptığı hatayı düzeltmek için çaba sarf eder. Her şeyi yoluna koymak Serdar ile bir araya gelmesine bağlıdır. Cansu ile konuşur ve yeniden görüşme ayarlamasını ister. Bu son şansıdır ve bunu iyi kullanarak Serdar'a güzel bir izlenim vermelidir. Ne yapacağına dair hiçbir fikri olmayan Ezgi, Özgür'den yardım alır. Bir anlaşma yaparlar. Bu anlaşmaya göre Özgür, bir geceliğine Ezgi ile sevgili rolü yapacaktır. Serdar ile bir araya gelecekleri gecede Özgür, Ezgi'ye Serdar'ı etkilemesi için tüyolar verecektir. Buna karşın yaptıkları anlaşma ikisini hiç beklemedikleri bir yola sokacaktır. 

Bay Yanlış dizisinin oyuncu kadrosunda Can Yaman, Özge Gürel, Fatma Toptaş, Deniz Koparan, Gürgen Öz, Serkay Tütüncü, Sarp Can Köroğlu, Taygun Sungar, Feri Baycu Güler, Suat Sungur, Lale Başar, Anıl Çelik, Ece İrtem, Kimya Göre Aytaç yer alıyor. 26 Haziran 2020 tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelen Bay Yanlış dizisinin senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturuyor. Romantik komedi türündeki dizinin yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut üstleniyor.

03-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler