Bay Yanlış 5. Bölüm İzle! (24 Temmuz Cuma)

Bay Yanlış 5. Bölüm İzle! (24 Temmuz Cuma)
Bay Yanlış 5. Bölüm İzle; 24 Temmuz Cuma 5. Bölümüyle ekrana gelen Bay Yanlış dizisinin yeni Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bay Yanlış 5. Bölüm İzle; Başrollerini Can Yaman, Özge Gürel, Fatma Toptaş, Deniz Koparan gibi isimlerin paylaştığı Bay Yanlış 24 Temmuz Cuma saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor.  Yaza bomba gibi başlayan Gold Yapım imzalı Bay Yanlış yayınlanan 3 bölümü ile seyirci tarafından oldukça fazla sevildi. Yakışıklı bir adam ve güzel bir kadının kavgalı aşkının hikaye edildiği romantik komedi türündeki dizide restoran sahibi Özgür Atasoy hayatı hızlı yaşayan, sık sık sevgili değiştiren zengin biridir ve evlenmek gibi bir niyeti yoktur. Sevgilisi tarafından terk edilen Ezgi ise Özgür Atasoy’un restoranına gider ve olaylar başlar. Genç kadın ve genç erkek artık sık sık tesadüfler sonucu bir araya gelmeye başlarlar. 5. Bölümü yayınlanacak dizide bu akşam ise Ezginin arkadaşlarına e ailesine söylediği yalan ortaya çıkıyor.  Bay yanlış’ın 5. Bölümünü tek parça izlemek için işte linkimiz!

BAY YANLIŞ 5. BÖLÜM İZLE!

Bay Yanlış yeni bölümünde bu akşam Göcek'e ailesinin yanına giden Özgür ve sahte gelin adayı Ezgi'nin bir günlük ortadan kayboluşu ile ailesi arkadaşaları hatta Özgür'ün arkadaşları da bir araya toplanmışlar, kız kardei Ebru'nun düğünü için hazırlık yapmışlardı. Düğün için verilen bir günlük arada Özgür tüm arkadşaşlarını ve yavaş yavaş gönlünü kaptırmaya başladığı Ezgi'yide alıp Göcek'in koylarında serin sularda keyif yapacaklardı ki? daha ne olabilir cümlesinin ardından arkadan bir ses Ezgi'ye seslendi. Serdar. 

Ebru'nun düğününe katılmak için damat tarafından davetr edilen Serdar Ezgi ve Özgür'ün tüm planlarını altüst edecek mi?  Diğer yandan çok iyi anlaşan iki sahte dünür Sevim ve Nevin yılın kayınvalideleri olmaya aday iken işlerin yavaş yavaş ciddiye gittiğini fark eden Özgür ve Ezgi ellerinde patlamaya hazır plan hazırlarlar. Fakat bu plan kayınvalideleri ya birbirine düşürecek yada Ezgi ve Özgür'ü evliliğe götürecek. 

Merakla beklenen Bay Yanlış yeni  bölümü bu akşam saat 20:00'de Fox TV'de. dizinin yeni bölümünü izlemek için detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. İyi Seyirler. . . 

24-07-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar