Bay Yanlış 7. Bölüm İzle! (14 Ağustos Cuma)

Bay Yanlış 7. Bölüm İzle! (14 Ağustos Cuma)
Bay Yanlış 7. Bölüm İzle; 14 Ağustos Cuma akşamı 7. Bölüm ile heyecanla beklenen Bay Yanlış dizisinin yeni Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bay Yanlış 7. Bölüm İzle; Gold Yapım imzalı Fox tv'nin yaza bomba gibi düşen dizilerinden biri olan Bay Yanlış'ın başrollerini Can Yaman, Özge Gürel, Fatma Toptaş, Deniz Koparan gibi başarılı isimler paylaşıyor. Yakışıklı ve kariyer sahaibi Özgür Atasoy hayat akışı fazlası ile hızlı olan günümüz gençlerindendir. Annesinin evlen artık baskısından çook sıkılmış, kızkardeşinin düğününe Göcek'e giderken annesinin bekar kızlar hışmına uğramamak için karşısına olaylı bir şekilde çıkan Ezgi ile anlaşma yapar. Fakat bu anlaşma ikisinin arasındaki çekim kuvvetini git gide güçlendirince yalanlar ve Aşk birbirinin ayağına dolanmaya başlar.  7. Bölüm ile seyirci karşısına çıkacak Bay Yanlış yeni bölümde Ezgi La Gabbia'da latin rüzgarları estirecek.  14 Ağustos Cuma akşamı yayınlanacak Bay Yanlış 7. Bölüm tek parça olarak aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

BAY YANLIŞ 7. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel'in paylaştığı Bay Yanlış 7. Bölümde bu akşam, işe yeni başlayan Ezgi, Ozan'ın oluşturacağı work shop için La Gabbia'da Latin gecesi düzenlemek ister. ÖZgür'ün onayı ile hazırlıklara başlayan Ezgi, daha önceki işi olan organizasyondan tecrübesini konuşturur. Latin rüzgarları esen geceye Doktor Serdar'da davetlidir ve Ezgi ona Tango bildiği konusunda yalan söylemiştir. Üstelik Tangoyu çok iyi bilen Özgür onun geceye kadar kalan 4 günde en büyük kurtarıcısıdır. Latin gecesine hazırlandıkları 4 gecede birbirleri arasındaki çekimin iyice Kuavvetlenmesi Serdar'ı kuşkuya düşürürken birde ortaya  Soner Çıkınca ortam iyice gerilir. Gecenin yakışıklı kahramanı güzel prensesini Soner'in hışmından korumak için şiddete başvurur. 

Doktor Serdar ile birlikte olmayı içten içe istemeyen, Özgür'e karşı hislerinden emin olan Ezgi'nin en büyük rakibi ise ÖZgür'ün kendisine aşık olduğunu zanneden Serdar'ın kızkardeşi Yeşimdir. Yeşim ve Serdar ortalıktan olan bitenden habersin aşklarının peşinden kaçarken Özgür ve Ezgi ne yapacaklar? Merakla beklenen Bay Yanlış 7. bölümünü izlemek iin haberimizdeki linkten ulaşabilrisinz. Bay Yanlış bu akşam saat 20:00'de Fox TV'de. 

İyi Seyirler. . . 

14-08-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar