Bay Yanlış dizisi için erteleme kararı!

Bay Yanlış dizisi için erteleme kararı!
FOX ekranlarından izleyicisine ulaşacak olan Bay Yanlış dizisi için erteleme kararı alındı. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerinde olduğu dizideki son durum.

FOX'un yeni dizisi Bay Yanlış önümüzdeki haftalarda ekranda olacak. Bay Yanlış dizisinin çekimleri normal şartlarda Mayıs ayında başlayacaktı ancak alınan kararla birlikte çekimleri ertelendi. Bay Yanlış dizisinin çekimlerinin başlayacağı tarih merak ediliyor. Bay Yanlış dizisinin çekimleri ne zaman başlayacak?

Bay Yanlış dizisinin çekimleri ne zaman başlayacak?

Yaz aylarının iddialı yapımları arasında bulunan Bay Yanlış, Özge Gürel ve Can Yaman'ı başrolde bir araya getiriyor. Diziyle ilgili hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken Gold Film yapımcılığında FOX'tan ekrana gelecek olan Bay Yanlış'ın çekim tarihi ileriye alındı. Mayıs ayı sonunda başlaması planlanan çekimler 1 Haziran'a ertelendi. Bay Yanlış dizisinin çekimleri 1 Haziran'da İstanbul'da başlayacak. Merakla beklenen Bay Yanlış dizisi Haziran ayının sonunda ekrana gelmeye başlayacak.

Bay Yanlış dizisi konusu

Özgür (Can Yaman), büyük bir servete sahip olmasına karşın rahat bir yaşam sürmektedir. Barmenlik yapan Özgür, aşka karşı oldukça mesafeli bir adamdır. Ezgi (Özge Gürel) ise aşk hayatında hep yanlış seçimler yapmış bir kadındır. Artık doğru kişiyi bularak evlilik yoluna gitmek istemektedir. Komşu olan ikili, Ezgi'nin bu sorununa çare bulabilmek için birlik olur. Ezgi, birinden oldukça hoşlanmaktadır ve onu elde edebilmek için Özgür'den tüyo almaya başlar. Ezgi'nin bilmediği şey ise aradığı kişinin aslında tam da yanında olduğudur. 

Bay Yanlış dizisinin yapımı Gold Film tarafından üstleniliyor. FOX'ta yayınlanacak olan dizinin başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel paylaşıyor. Son yıllarda popülerlik kazanan iki oyuncu ikinci kez aynı dizide buluştu. Daha önce Star TV'den ekrana gelen Dolunay dizisinde de birlikte rol almışlardı. Yaz aylarında ekranda olacak dizinin tüm oyuncu kadrosu da netleşti. Bay Yanlış dizisinin oyuncu kadrosunda oldukça dikkat çekici isimler yer alıyor. Bay Yanlış dizisinin oyuncu kadrosunu Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Suat Sungur, Kimya Gökçe Aytaç ve Taygun Sungar oluşturacak. Bay Yanlış dizisini Deniz Yorulmazer yönetirken, senaryoyu Aslı Zengin ve Banu Zengin kaleme alıyor.

29-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler