Bay Yanlış'ın çekildiği ev bakın hangi ünlüye aitmiş!

Bay Yanlış'ın çekildiği ev bakın hangi ünlüye aitmiş!
3 Temmuz Cuma akşamı ikinci bölümüyle Bay Yanlış fırtınası esti. İzleyici Bay Yanlış’In çekildiği evi merak ediyor. bakın bakalım bir servet değerindeki bu ev hangi ünlüye ait?

3 Temmuz Cuma akşamı ekranlarda ikinci bölümüyle Bay Yanlış fırtınası esti. İzleyici Bay Yanlış’In çekildiği evi merak ediyor. Fox Tv’nin iddialı dizisi Bay Yanlış ilk iki bölümüyle reytinglerde başarısını ortaya koydu. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı Bay Yanlış'ın çekildiği ev bakın hangi ünlüye aitmiş? Terasında bile havuzun olduğu muhteşem ev ve Bay Yanlış dizisinin konusu haberimizde.

Bay Yanlış'ın çekildiği ev bakın hangi ünlüye aitmiş!

Yapımcılığını Gold Filmin üstlendiği ve Deniz Yorulmazer’in yönetmen koltuğunda oturduğu Bay Yanlış FOX TV'nin bu yaza damga vuracak yeni dizisi. İlk iki bölümü yayınlanan Bay Yanlış'ın çekimlerinin yapıldığı ultra lüks ev çok beğenildi ve iki hafta boyunca merakla araştırıldı. Takipçilerimizin isteği üzerine araştırdık. Terasında havuz bile bulunan servet değerindeki ultra lüks ev ünlü şarkıcı Linet’e ait. Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel'in yer aldığı yaz dizisi Bay Yanlış, farklı senaryosu ve oyuncularıyla Cuma günlerine damga vururken dizide en çok merak edilen ise terasında havuz bulunan ev oldu.

Evi İçin Bir Servet Ödedi

Dizide senaryo gereği başrol karakter Özgür'ün oturduğu ev hem beğenildi hem de internette en çok araştırılan konulardan biri oldu. Canlitv olarak kısa bir araştırma yaparak evin gerçek sahibini öğrendik. Sanat dünyasından, güçlü sesi ile tanınan Linet, sahibi olduğu bu iki katlı ev için tam 1 milyon 250 bin dolar ödedi. Servet değerinde olan bu daire 18. katta yer alıyor. Evin havuzlu terasından ise Adalar görünüyor. Linet, zaman zaman Instagram hesabından deniz manzaralı terasından bol bol fotoğraf paylaştığı evi dizi çekimi için Gold Film’e kiraladı. Evini yaz boyu Bay Yanlış dizisi için Gold Yapım'a kiralayan Linet'in yapımcıdan ne kadar kira aldığı ise sırrını koruyor. Her iki taraf da bu konuda ser verip sır vermiyor. Ancak takipçilerimiz için konuyla ilgili gelişme olursa bilgilendirme yapacağız. Keyifli seyirler

Deniz, Kum ve Güneş!

Gold Film tarafından hazırlanan Bay Yanlış dizisinde kadın erkek ilişkileri farklı bir metotla anlatılıyor. Özellikle Can Yaman’ın performansına dayanan Bay Yanlış, bir yaz dizisi olarak ekrana geleceği için tipik bir deniz, kum, güneş üçlüsü başat öge olarak karşımıza çıkıyor. Bodrum, Göcek, Fethiye gibi tatil beldelerinin güzellikleri Bay Yanlış dizisinin görselliğini zenginleştirirken temaya uygun çekimi de izlenilirliği artırdı. Muğla’nın iki şirin ilçesi Bodrum ve Göcek’te çekilen dizi Bodrum’a taşınacak. Dizi seti şartlar elverdiğinde İstanbul’da devam edecek.

05-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar