Bay Yanlış’ta mekan değişikliği Bakın yeni yer neresi?

Bay Yanlış’ta mekan değişikliği Bakın yeni yer neresi?
Bay Yanlış’ta mekan değişikliğine gidildi. Senaryo gereği yapılan bu değişiklikte enfes manzarasıyla izleyiciyi büyüleyecek yeni yer neresi?

Yayınlandığı günden beri reytingleri kimseye kaptırmayan Bay Yanlış’ta mekan değişikliğine gidildi. Senaryo gereği yapılan bu değişiklikte enfes manzarasıyla izleyiciyi büyüleyecek yeni yer neresi? Cuma akşamlarına damga vuran Bay Yanlış’ta son bölümde neler oldu, haberimizde. Şimdi detaylar

Bay Yanlış’ta mekan değişikliği Bakın yeni yer neresi?

Fenomen ikili Can Yaman ve Özge Gürel’in başrollerini paylaştığı Fox TV dizisi Bay Yanlış ekibi çekim için Göcek’e gitti. Enfes güzelliğiyle izleyicilere belgesel tadında dizi sunan Bay Yanlış’ta kahramanalrımız Özgür ve Ezgi, senaryo gereği Özgür’ün bacısının düğününe gidecek. Yapımını Gold Film’in üstlendiği dizide set ekibi düğün çekimleri için Göcek’e gitti. 10 Temmuz akşamı yayınlanacak bölümde izleyeceğimiz düğün sahneleri için Göcek’e giden set ekibi manzaranın güzelliğini doya doya yaşadı. Bay Yanlış’ın bugün ekrana gelecek bölümünde; Özgür ve Ezgi yaptıkları anlaşma gereği Özgür’ün kız kardeşinin düğününe katılacak. Göcek’in dillere destan manzarası eşliğinde sürprizlerle dolu yol macerasının ardından ikili Özgür’ün annesinin evine gidecek. İkilinin renkli anlarına Göcek’in manzarası eşlik ederken izleyici hem dizi hem de belgesel izlemiş olacak. Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in, senaristliğini Aslı Zengin ve Banu Zengin’in üstlendiği Bay Yanlış yeni bölümüyle 10 Temmuz akşamı saat 20:00’da FOX’ta. Keyifli seyirler.

Dizinin iptali için başvuru yapıldı

Cuma günleri reytinglerde yapımcısını güldüren Bay Yanlış dizisi bir yandan çekimlere devam ederken diğer yandan gözü kulağı mahkemede olacak. Bir yaz dizisi olarak Fox Tv’de ekrana gelen ve yaz sezonuna damga vuracak gibi görünen Bay Yanlış’ın ilk bölümü yayınlanır yayınlanmaz Kanal D harekete geçmiş ve dizinin yayından kaldırılması için mahkemeye başvurmuştu. Çünkü Gold Film dizi için ilk önce Kanal D’nin kapsını çalmış sonra Fox Tv’de karar kılmıştı. Mahkemenin red cevabı vermesi üzerine dizisi 2. Bölümüyle yayınlandı ve reytinglerde ilk üçte yer almayı başardı. Bir kez daha mahkemeye başvuran Kanal D eğer haklı çıkarsa dizi yayından kaldırılacak. Gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Bay Yanlış son bölümde neler oldu?

Yaptığı hatayı telafi etmek isteyen Ezgi, Serdar’la tekrar bir araya gelmek için Cansu’dan bir randevu talep eder. Maksadı doğru davranıp Serdar’ı etkilemektir. Bu konuda Özgür’e ihtiyaç duyduğu için onun teklifini kabul eder ve bir anlaşma yaparlar. Anlaşma şöyledir. Bir geceliğine Özgür’ün arkadaşı davranacak olan Ezgi, Serdar’ı etkilemek için ne yapması gerektiğini Özgür’den öğrenecektir. Anlaşama uygulanır ancak sonuç hiç umulmadık şekilde sonuçlanır.

 

10-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar