Behzat Ç ile ilgili bomba iddia! Erdal Beşikçioğlu diziyi bıraktı mı?

Behzat Ç ile ilgili bomba iddia! Erdal Beşikçioğlu diziyi bıraktı mı?
Behzat Ç dizisi ile ilgili bomba bir iddia gündeme düştü! Dizideki karakterle özdeşleşen Erdal Beşikçioğlu diziyi bıraktı mı?

'Bir Ankara Polisiyesi' sloganıyla başlayan ve seyircileri bağımlı bir hale getiren Behzat Ç dizisiyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Kısa bir aradan sonra Blue Tv'de izleyicisiyle yeniden buluşan Behzat Ç ile ilgiliş iddia kafaları karıştırdı. Yeni sezona oldukça iddialı başlayan ve uzun soluklu olacağına dair izlenimler verilen dizi için ortaya atılan iddia oldukça şaşırtıcı. Tv 100 magazin'den Birsen Altuntaş'ın haberindeki iddiaya göre, dizinin ana karakteri olan Behzat Ç'yi canlandıran Erdal Beşikçioğlu diziden ayrılmayı planlıyor.

Erdal Beşikçioğlu, diziyi neden bırakıyor?

Ortaya atılan iddiaya göre, Ercüment Çözer karakterini oynayan Nejat İşler'den sonra Erdal Beşikçioğlu'nun da "Ben artık projede yokum" şeklinde bir çıkış yaptığı ve yaşananlar dizi ekibinde şok etkisi yarattı. Behzat Ç karakteriyle bütünleşen Erdal Beşikçioğlu ve önemli bir izleyici kitlesini yakalamış olan fenomen dizinin Blue Tv'de ikinci sezonunda yayınlanacağı konuşulurken ortaya çıkan bu gelişme akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Behzat Ç yoluna nasıl devam edecek?

Erdal Beşikçioğlu'nun diziden ayrılma düşüncesinin sebebinin ise senaryoyla ilgili problemlerden kaynaklı olduğu öğrenildi. Kulislerde konuşulan iddialara göre Beşikçioğlu kendisine danışılmadan alınan kararlardan rahatsız olduğu için projeden ayrılma kararı almış. Henüz bir açıklama yapılmayan 'ayrılık' konusuyla ilgili yapım şirketinin olayı gizli tutmaya çalıştığı ve Beşikçioğlu ile görüşmeleri sürdürdüğü belirtiliyor.  Behzat Ç hayranları durumun netleşmesini beklerken, çözüm için nasıl bir yol izleneceği de merak ediliyor. Fenomen dizi Behzat Ç'ni yoluna nasıl devam edeceği yapılacak görüşmeler neticesinde ortaya çıkacak. Erdal Beşikçioğlu ikna edilebilecek mi? Nasıl bir çözüm yoluna gidilecek? soruları ise şuan için cevabı bilinmeyen sorulardan.

5. sezon beklenirken bu iddia gündemi sarstı!

Daha önce Star Tv'de yayınlanan Behzat Ç dizisi, 7 yıl aradan sonra Blue Tv'den yayınlanmaya başlamıştı. Hayranları tarafından ilgiyle beklenen dizi ilk bölümüyle izlenme rekorları kırarak oldukça başarılı bir başlangıç yapmıştı. Behzat Ç'den daha önce Ercümennt Çözer karakterini canlandıran Nejat İşler ayrılmıştı. 5. sezonu heyecanla beklenen diziden şimdi de ana karakter olan Behzat Ç'yi canlandıran Erdal Beşikçioğlu'nun ayrılacağı iddiası ise gündemin en çok konuşulan iddiası oldu. İddialarla ilgili açıklama ise henüz yapılmadı.

24-10-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar