Benim Adım Melek 15. Bölüm İzle!

Benim Adım Melek 15. Bölüm İzle!
Bir hafta aradan sonra Melek'in hayatında sular durulmuyor. Eski kocasından yediği darbelere karşın birde evlatları onu derinden yaralıyor. Benim Adım Melek 15. Bölüm bu akşam!

Başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Kaan Çakır, Şerif Sezer, Nizam Namidar, ve Mehmet Çevik'in paylaştığı TRT1 dizisi Benim Adım Melek dizisi bu akşam 15. bölüm ile ekranlara gelecek.  Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan dizinin merkala beklenen bölümünde Melek yine evlatları ile sınanıyor. Kocasından gördüklerinin acısını kaldıramazken evlatlarının yüz çevirmesi üstünede Halil'in nişanlaacak olması Melek'in dengelerini bozar. 

Benim Adım Melek 15. Bölüm Özeti!

Nehir Erdoğan'ın canlandırdığı Melek karakteri bu haftaki bölümünde Küçük SeyitAli'nin doğum günüdür. Annesi Doğum gününde pasta almak için pastaneye gider. Ancak Melek'in gördüğü manzara onu hem beyninden hem kalbinden yaralar. En çok ta anneliği yara almıştır bu manara karşısında. Defne, Kerem, Alpay, ve daha fazlası SeyitAli'nin doğum gününü kutlarken bulur. Melek'e haber bile verilmiyor olması kaldırabileceği bir durum değildir artık. 

Melek ısrarlara rağmen orada kalmaz. Ayrılırken birden fenalaşır ve  onun imdadına yetişen ise Halil olur. Halil ve Melek'in geçmişteki durumları aileler arasında yıllardır  süregelen bir husumete sebeb olduğundan şuanda aynı ortamda bile bulunmaları aileleri huzursuz eder. Cumali'nin bulduğu kızla nişanlamak üzerdirler Halil'i. Halil ise gönlü halen Melek'te amaçsızca çırpınır. 

Defne ve Ömer'in aşkı aileleri bir kez daha en başa döndürmüştür. Husumeti ateşlenerek giderek artmasına sebeb olmuştur. Ömer'in annesinin ikiliyi ayırmak için sağlam planı vardır. Bu planlara Melek'i de dahil etmek ister. Bakalım bu blümde Melek Defne'yi ayırmak için oyunlara dahil olacak mı? Baygınlık geçirdiğinde Halil'in onun için yaptıkları Melek'te geçmişler hisler uyandıracak mı?

Heyecanla beklenen Benim Adım Melek 15. Bölüm saat 20:00'de TRT1'de!

İyi Seyirler!

08-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar