Benim Adım Melek 63. Bölüm İzle

Benim Adım Melek 63. Bölüm İzle
Benim Adım Melek 63. Bölüm İzle; Nisan Çarşamba akşamı 63. bölümüyle ekrana gelen Benim Adım Melek Dizisinin yayınlanan 63. bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde

Benim Adım Melek 63. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Kutsi, Nehir Erdoğan, Şerif Sezer, Kaan çakır, Mehmet Çevik ve Ulvi Kahyaoğlu’nun rol aldığı Benim Adım Melek bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında 63. bölümüyle ekrana geliyor. İkinci sezonunda olan ve bugüne kadar seyirci tarafından heyecanla ve merakla takip edilen Benim Adım Melek bu son bölümlerinde bütün hikayesini toparlayarak ve açık kalan uçları kapatarak finale hazırlanıyor.2 sezon boyunca melek ile Halil’in evlenmesini bekleyen seyirci sonunda bu evliliği görmüş ancak ne yazık ki çiftimiz mutlu olamadan yine bir çok sorunun ortasında bulmuşlardır kendilerini. Sezon sonunda final yapacak be seyirciye veda edecek TRT’nin sevilen dizisi her ne kadar reytinglerde çok başarılı olamasa da yinede kendi seyircisini mutlu etmeyi başarmıştı. Dizi bu akşam 63.bölümüyle ekranlarda olacak.

Benim Adım Melek Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve seyircinin merakla takip ettiği dizilerden olan Benim Adım Melek son yayınlanan bölümde yine olaylı bir bölümle seyirci karşısında yer aldı. Alpay işlediği cinayet sonrası kaçmış ve yakalanmamak için çalışmaktadır. Halil ise ona adım adım yaklaşmaktadır ve Kenan’ın da bu işin içinde olduğunu düşünmektedir. Öbür taraftan konakta yine heyecanlı olaylar yanmıştır.

Benim Adım Melek 63. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1ekranlarında iki sezondur ekranda olan ve bu akşam63. Bölümüyle yayınlanan Benim Adım Melek sezon sonunda final yaparak seyirciye veda edecek. Dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde Alpay saklandığı yerde yakalanma korkusuyla yaşamaktadır. Kenan ise her an onu saklayacağına dair yalanlarla kandırmaktadır. Halil ile Kenan anlaşmışlardır ve Kenan’ın istediği ile Funda şikayetini geri çeker ve Kerem kurtulur. Kerem ise bir kez daha herkesi üzme pahasına bir karar verir. Defne ve Ömer ise tayin krizini aşamamaktadırlar. Defne yaşadıklarından sonra Ömer’in kendisinden bıktığını ve bu sebeple gitmek istediğini düşünmektedir. Ömer ise Defne’ye kendisini doğru düzgün anlatma derdindedir ancak bunda pek başarılı olamaz. Sezon sonunda final yapacak olan ve seyirciye veda edecek olan Benim Adım Melek bu akşam yine gerilimli bir hikaye ile seyirci karşısına çıkıyor. Artık final için az bir bölümü kalan dizinin hikayesinde açık kalan uçlar yavaş yavaş kapatılıyor. Benim Adım Melek bu akşam 63. bölümüyle TRT 1 ekranlarında.

28-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar